Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílenec za volantem: Černým BMW srazil dva policisty!

Ilustrační foto. Zřejmě zdrogovaný šílenec srazil v Jihlavě dva policisty.
Ilustrační foto. Zřejmě zdrogovaný šílenec srazil v Jihlavě dva policisty.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Jiří Čada - 
18. května 2014
19:30

Policistu v centru Jihlavy srazil autem řidič (21). Po krátké honičce skončil mladík v policejní cele.

K incidentu došlo v sobotu krátce před půlnocí, když policejní hlídka nedaleko jihlavského náměstí zastavila projíždějící BMW černé barvy. „Řidič policejní hlídce zastavil. Po chvíli však sešlápl plyn a oba členy hlídky srazil,“ popsal událost Blesku svědek nehody, který dodal, že řidič naboural i do policejního vozu.

Blesku se podařilo zjistit, že mladý šofér policistům nebyl neznámou osobou. „Myslím, že má zákaz řízení tak mu asi selhali nervy,“ dodal informátor.

Měl problémy s drogami

Policie, přestože před nedávnem jiný mladík pod vlivem drog připravil ve Středočeském kraji po nájezdu autem o život policistku-matku dvou dětí, o případu překvapivě zatím mlčí „Mohu jen potvrdit, že byl zadržen jedenadvacetiletý muž, který byl umístěn do policejní cely,“ omezila se na stručnou informaci policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté ujíždějícího mladíky asi po kilometrové honičce s jeho vozidlem zablokovali nedaleko Krajského úřadu v Jihlavě. Jeden sražený policista utrpěl poranění nohou.

 

 

ahmik ( 19. května 2014 08:59 )

Nějaká ta hrubka dnes nic neznamená i když se národní buditelé asi obracejí v hrobech.Vždyť to jak se dnes mluví v české TV (můŽOU,hrajOU,hokejistI,policistI atd.)jim sice nějaký jejich expert posvětil,ale kromě nich celá republika včetně jiných televizí mluví opravdu kdysi krásnou češtinou a kdyby tito lidé mohli, VYMETOU okamžitě tento Audiášův chlív se stovkami darmošlapů,které musíme platit.

morrisejko..... ( 19. května 2014 03:40 )

Počuvajte ludia,chcel by som vám dačo povedat.Volám sa morisejko.Moji homosexuaálny aj zoofilný kamoškovia aj ostatný ma tiež dakdy volaju morris,morisey,no som to stále ja,jediný morisejko. Narodil som sa olašskej matke Arane,za sloodna Biháryovej,starej zkusenej prostitutke,ktorá sa špecializuje na piss,sranie a všetky tie riadne ujeté sprostosti,ktoré sa vám všetkým tak páčia.Moj otecko,starý cigán morisey,sa v skutočnosti volá Štefan Deméter,a to je aj moje ozajstné priezvisko.Otecko ani mama nevedia čítat ani rátat,nevedia nič robit,len beru od štátu sociálnu podporu a vedia kradnut.Otiec pomáha aj mojej mamičke v jej byznise,shána jej zákazníkov a aj s mojou sestrou,ktorá sa narodila takisto ako moj brat s dvoma hlavami poriadame doma špeciálne orgie pre riadne perversnu klientelu z Nemecka.Moj brat Arpád je teraz na universitě v Oxforde,vyžiadali si ho ako raritu,pretože má tie dve hlavy a je tam naložený v liehu.Keby ste kdokolvek mali záujem o nevšedný zážitok,mozhme sa dohodnut,píšte mi na mail morisejko@hotmail.com a napíšte,čo si predstavujete.Máme tiž zveri,sliepky,kozy,ovcu,aj tie mozhme spolu s vami vyuzit v našej zábave.Budete vítaní gádžovia milí. Váš Morisejko

japome ( 19. května 2014 02:59 )

vrahrychtar ( 19. května 2014 02:18 )

ten zmrt za volantem byl stejnej xindl jako ty lysa pico

lysohlavek02 ( 19. května 2014 00:34 )

..a blbů jako seš ty je tady taky jak nassráno ..že ty seš jejich velitel ty dyskrymynovanej chcípáku?

Zobrazit celou diskusi