Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelku ze školky ubodala osoba v burce: Byla to plánovaná vražda!

Autor: dce - 
4. prosince 2014
22:29

Už několik týdnů džihádisté v Abú Dhabí vyhrožovali, že zabijí všechny Američany, které najdou. Jejich výhrůžky nebyly plané - osoba maskovaná burkou zabila 47letou učitelku z mateřské školy. Stále se neví, zda útočníkem byl muž, nebo žena.

Zde je důkaz, proč zakázat zahalování obličeje na veřejnosti - tento týden burka posloužila jako výhodná zástěrka při vraždě. Obětí se stala americká učitelka z mateřské školy, matka jedenáctiletých dvojčat.

K útoku došlo na záchodě v obchodním domě v Abú Dhabí. Pachatel, nebo pachatelka oblečený v burce (kompletně zahalené tělo, hlava i obličej) čekal na svou oběť celou hodinu. Podle jedné svědkyně byla ze záchodů slyšet drsná hádka mezi dvěma ženami. „Z vedlejší kabinky se ozvalo: 'Sedni si, nebo tě zabiju!' Druhá žena se pokoušela volat o pomoc,“ uvedla žena, která v tu chvíli z toalet uprchla a šla pro ochranku.

Oběť byla šestkrát bodnuta kuchyňským nožem. Vrah pak v klidu odešel ze záchodů a výtahem odjel do garáží. Vše prakticky bez povšimnutí díky černé burce. 

hejhej ( 5. prosince 2014 17:26 )

Vrazi a násilníci islámisté, zahalení onucemi od hlavy až k patě se chtějí roztahovat po Evropě. A takovým zrůdám se středověkým chováním fandí ochránkyně českých práv Šabatová.

pepazdp ( 5. prosince 2014 11:52 )

Ať to bylo jak to bylo, je to důkaz pro správnost zákazu burek a veškerého zahalování tváře u nás.

pepazdp ( 5. prosince 2014 11:50 )

Nezavírat, vykopat odtud bez možnosti návratu.

pepazdp ( 5. prosince 2014 11:49 )

Chceš praštěnej film ve kterym se se zoufalou snahou o zaujmutí pere několik žánrů, takže je prakticky nekoukatelnej, vydávat za dokument kterýmu by měl člověk věřit?

kiwi65 ( 5. prosince 2014 10:22 )

 A takovou verbež by jsme si sem měli pustit?Nejlepší řešení obnovit hranice a podobnou verbež bez výstrhy střílet hned na hranici.Je to sice extrém ale pokud nejsou muslimi ochotni respektovat zbytek světa tak už jen na hrubý pytel hrubá záplata.

Zobrazit celou diskusi