Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Zmizelou Miss našli mrtvou: Krasavici pohřbili i se starší sestrou!

Autor: ČTK - 
19. listopadu 2014
16:23

Miss Honduras María José Alvarado a její starší sestra zmizely minulý týden, těsně před odletem na soutěž Miss World do Londýna. Nyní policie nalezla jejich těla, zakopaná v malé vesnici, z níž zmizely. Zároveň byli zadrženi i dva podezřelí.

Honduraská policie dnes údajně nalezla tělo zmizelé Miss Honduras Maríe José Alvarado, která byla unesena jen několik dní předtím, než měla odletět do Londýna na soutěž Miss World. Spolu s ní prý našli mrtvou také její 23letou sestru. Policie zadržela dva muže, které v souvislosti se smrtí Alvarado vyslýchá.

Policie zatím stále čeká na potvrzení identity těl, která našla pohřbená nedaleko lázeňského městečka Santa Barbara, z něhož ženy zmizely. Podle agentury Reuters byla Alvarado a její sestra zastřeleny. Na stopu prý policisty přivedl „chráněný svědek“.

Devatenáctiletá honduraská kráska a její sestra Sofia Trinidad se pohřešovaly od 13. listopadu, kdy byly naposledy spatřeny, jak odjíždějí z narozeninového večírku v automobilu bez poznávací značky. Mezi dvěma zadrženými je i přítel sestry Alvarado.

Alvarado měla odletět do Londýna na soutěž Miss World, která vyvrcholí finálovým večerem 14. prosince. 

jerry ( 19. listopadu 2014 21:08 )

V těhle zemích se nebere zřetel na to, jestli je drogový dealer hezký nebo ošklivý. Zašije prachy, odstřelí ho, ať je to kdo je to.

aanitaa ( 19. listopadu 2014 18:52 )

Diky

.abcd.abcd. ( 19. listopadu 2014 17:50 )

Je.

janina7777 ( 19. listopadu 2014 17:48 )

takový mladý pěkný holky, to je šílený..

.abcd.abcd. ( 19. listopadu 2014 17:45 )

Aanitaa toho idiota ignoruj, on to dělá naschvál, provokuje, je to lidský odpad, nikoho nemá, nikdo se s ním nebaví, tak se naváží do Čechů, vlastně v nich pěstuje nenávist proti Rómům. Je to ubožák, psychopat, úchyl a vulgární prase. Se.r na něho, nestojí ani o plivnutí.

Zobrazit celou diskusi