Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah kameramana zmizel: S rukama od krve odjel trolejbusem č. 6. Poznáte ho?

Takto vypadal vrah, který u dveří pavlačového domu zaútočil na muže (40).
Takto vypadal vrah, který u dveří pavlačového domu zaútočil na muže (40).  (Autor: Policie ČR)
Autor: sč - 
19. listopadu 2014
14:40

Kriminalisté marně pátrají po vrahovi, který na sídlišti Jižní Svahy ve Zlíně pobodal muže (40). Jedna rána vnikla přímo do srdce. Oběť byla na místě mrtvá.

Incident se odehrál minulý čtvrtek v podvečer v domě na ulici Slezská. Muž, který se údajně živil jako kameraman a fotograf, přijel domů na koloběžce a na pavlači u dveří do bytu na něj vrah zaútočil. Mnozí hrůzu viděli z protějšího domu. Po útoku pachatel odešel na zastávku MHD „Česká“. Nastoupil do trolejbusu č. 6. asi v 18.25 hodin.

„Jel do centra Zlína a dál směrem na Otrokovice. Seděl v zadní části trolejbusu u okna a podle svědků měl ruce od krve,“ sdělil mluvčí policie Petr Jaroš. „V souvislosti s tím žádáme veřejnost o jakékoliv informace, a to nejen k osobě vyobrazené na identikitu, ale také k mrtvému čtyřicetiletému muži. Je možné, že se pachatel v okolí místa činu, tedy v blízkosti ulice Slezská, pohyboval již v průběhu osudného dne, což byl čtvrtek 13. listopadu,“ dodal.

trhnisinadledvinkou ( 20. listopadu 2014 12:37 )

jel tedy čím? tramvají nebo trolejbusem?

abvydavatelstvi ( 19. listopadu 2014 17:17 )

Ze Zlína do Otrokovic je trolejbusem 20 min cesty.... to se nenašel nikdo aby zavolal na policii že trolejbusem jede chlap od krve aby ho zkontrolvali.... policajti mohli trolejbus zastavit... kdyby byli lidé všímvi a ne lhostejni.... Teď ten schizofrenik může zabit někoho jineho... to si nikdo neuvědomuje ....!!! Trochu se zajimejte co se kolem vás děje... jde i o vaši bezpečnost....

panbaron ( 19. listopadu 2014 17:04 )

to je oholenej neboztik Havel

Mahony666 ( 19. listopadu 2014 16:13 )

Celkem aktuální zpráva. A nemají ještě informace, co dělal celý poslední týden? Zdá se, že všechny okolo včetně novinářů očaroval, aby čuměli a nic nedělali.

arecuk4409 ( 19. listopadu 2014 15:35 )

 Jo u nás ve Zlíně je všechno možné, policajti ho honili na skládacím kole, jenže Jižní svahy jsou kopce .....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání