Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevyřešená vražda? Policie odkrývá starý hrob nedaleko Mrázkova domu!

Autor: ljš - 
19. listopadu 2014
16:00

Speciální tým TEMPUS, který se zabývá starými, odloženými případy, je nejspíš na stopě další nevyřešené vraždě! Policisté dnes začali vykopávat starý hrob v obci Štolmíř nedaleko Českého Brodu.

Podle serveru Tíseň.tv by hrob mohl být starý více než deset let. Místo je  vzdušnou čarou vzdáleno necelé 2 km od vily zavražděného kmotra Františka Mrázka. Policie zatím k případu nezveřejnila žádné informace o tom, zda by Mrázek s vraždou mohl mít něco společného, proto se zatím jen spekuluje.

Na místě pracuje speciální pořádková jednotka, která má na starosti odkrytí hrobu, psovod, středočeští kriminalisté a detektivové z týmu TEMPUS.

Svědek o události:

Video Nemám tušení co to je ( můžeš doplnit klíčový slova?) - Jan Doležal
Video se připravuje ...

Ten byl zřízen Policejním prezidiem a sešli se v něm dlouholetí kriminální detektivové, kteří otevírají staré případy a snaží se nacházet nové stopy, aby pachatelé nemohli uniknout spravedlnosti. Podařilo se jim již dopadnout vrahy podnikatele Jiřího Vrby, který byl zastřelen ve svém autě v Michli před dvaceti lety. Vyřešili také devět let starou vraždu zlínského podnikatele Pavla Nevařila.

moiaza ( 1. prosince 2014 14:40 )

Nevěřím že se vrah Mrázka najde. Na politiky toho věděl více, než by bylo žádoucí. A Ičko to dobře věděl. Vrah Mrázka bude neodhalen a nebo se to vhodí nějakému moulovi na vrub.Zřejmě jen jeden člověk v republice zná vraha Mrázka. Přinejmenším zná jméno objednavatelé vraždy. I proto se I. stáhlo z politiky lehce bokem. A pátrat po obětech Mrázka? Co má dnes za smysl. Mrázka nepotrestají a vhodit mu dnes na krk jakoukoliv vraždu není problém. Nebude se bránit.

tgbb ( 19. listopadu 2014 23:43 )

opatrně s havloidními bestiemi ,řádili stejně na ukrajině výsledek je občanská válka ,vláda fašistů ,teror,, ukradené zlato, masakr v oděse , masové hroby civilistů, vraždění každý den,

berlin71 ( 19. listopadu 2014 21:39 )

At zije lenin

tigrusenko ( 19. listopadu 2014 19:09 )

Vypněte už někdo toho pacoše tgbb!!!!

tgbb ( 19. listopadu 2014 19:00 )

masmedia v EU ovládá CIA oligarchové zločinci ,téměř všechna jsou propaganda USA neustále lidi štvou proti sobě navzájem ,rusku levici, co s tím? pro začátek nevěřit masmediím, naučit své děti a známé nevěřit masmediím , informace čerpat z alternativních medií, podporovat alternativní media , czechfreepress.cz ------- novarepublika.cz ----------ac24.cz ------nwoo.org---------- zvedavec.org---------parlamentnilisty.cz ------- svetkolemnas.info ---------aeronet.cz-------------wertyzreport.com--------- vasevec.parlamentnilisty.cz---------stripkyzesveta.cz---------alternews.cz------outsidermedia.cz---- ---dokumentarni.tv-------slobodnyvysielac.sk

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání