Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sestru z Rumburka obvinili z dalších pěti vražd! Jenže je stále na svobodě!

Autor: dce, ČTK - 
26. listopadu 2014
14:25

Skandál v rumburské nemocnici, který se provalil koncem srpna letošního roku, nabírá na obrátkách! Věra M., která v nemocnici podle obžaloby zabila jednu pacientku draslíkem, byla dnes obviněna z dalších pěti vražd! Podle serveru idnes.cz to potvrdil František Stibor.

Policie rozšířila trestní stíhání bývalé zdravotní sestry z rumburské nemocnice, která dosud byla obviněna z vraždy jedné pacientky. Policejní mluvčí neuvedla, čeho se další obvinění týká. Podle serveru idnes.cz má ale jít o obvinění z dalších pěti vražd!

„Vraždy páchala opakovaně, s rozmyslem a ze zvlášť zavrženíhodné pohnutky, neboť si vybírala pacienty staré a nemocné,“ prohlásil státní zástupce František Stibor. Ten už dříve uvedl, že má žaloba potvrzenou i minimálně jednu další smrt zaviněnou draslíkem.

Kriminalisté ale prověřovali 11 dalších případů podezřelých úmrtí v nemocnici. Obviněná dosud byla na svobodě, nyní byl podle policejní mluvčí podán návrh na její vzetí do vazby. Dozorující státní zástupce se dnes nechtěl k případu vyjadřovat.

Věra M. pacientce s rakovinou píchla přímo do žíly obří dávku draslíku. Koktejl smrti ženě zastavil srdce. Do případu se vložil lékař, který osudný den sloužil. Podle něj sestra věděla, že zabíjí. Zároveň poodkryl podivné vztahy na pracovišti. Ženu sestra zabila už na začátku června. Při prokázání viny jí hrozí až 18 let vězení.

wimr ( 27. listopadu 2014 09:21 )

proces rozkladu mozkových laloků u tebe už nastal, blbe

wimr ( 27. listopadu 2014 09:17 )

a ty zasloužíš nakopat do pr.dele, protože jsi blbej smradlavej důchodce (chcípni)

.abcd.abcd. ( 26. listopadu 2014 19:51 )

.abcd.abcd. ( 26. listopadu 2014 19:50 )

A proč jsi se klepala prosím tě, tady to už začíná. Jakmile by na tebe houkli, mělas začít ječet jako furie a dovolávat se okamžitě ředitele. Hrozit, že podáš stížnost etc. Oni si pak nedovolují a hlavně musíš: Jak se jmenujete? Já si to zapíši a ještě jedno sprostý slovo, tak vám dám přes držku, aby jste si své práce hleděla jak máte. Basta, pak s tebou budou zacházet jako v bavlnce.

tigrusenko ( 26. listopadu 2014 19:03 )

Ta paní zaslouží metál za to, že pomohla lidem od utrpení!!

Zobrazit celou diskusi