Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah starožitníka z Plzně: Zeptal se, jestli ještě dýchá a střelil ho znovu!

15. listopadu 2014
19:30

Jindřich L. vedl gang vykradačů kostelů a teď skončil s dvěma kulkami v hlavě. Bývalý starožitník sice čelil mnoha obviněním, dokonce si pár let poseděl ve vězení, ale takovou smrt si nikdo nezaslouží. René Č., který muže zabil mu dal ještě "ránu z milosti" přímo před očima lidí, kteří ho oživovali!

Plzeňského starožitníka Jindřicha L. jeho vrah doslova a do písmene chladnokrevně popravil. Jindřich L. přijel k domu muže, který mu restauroval obrazy. Dal se do řeči s jeho synem a ten ho ze zatím neznámých důvodů zastřelil. Auto, ve kterém zraněný starožitník seděl se rozjelo a skončilo v příkopu.

Projíždějící lidé se začali u automobilu zastavovat - mysleli si, že zde došlo k dopravní nehodě. Co ale uviděli uvnitř je vyděsilo. Vážně zraněného Jindřicha začali oživovat. "Viděli, že je otec zraněný, a dávali mu první pomoc. Pak se tam vrátil ten vyšinutý kripl a zeptal se, jestli táta dýchá. Ostatní si mysleli, že je to asi jeden z dalších projíždějících řidičů, a řekli mu, že zřejmě asi žije. On vytáhl pistoli a ještě dvakrát do něj střelil," řekla deníku Právo dcera zavražděného.

Vrah utekl do svého domu, kde se schovával. Policie ho nakonec ale zatkla a obvinila z vraždy. Otec vraha o ničem neměl vůbec tušení - tou dobou ani nebyl doma. Starožitníkova dcera vyloučila jakékoliv spory - René Č. dokonce dříve několikrát ohrožoval i vlastního otce - jednou dokonce sekerou!

Po prvním výslechu stále není přesně jasné, jaký měl muž motiv. Tvrdil ale, že měl pocit, že střílí na teroristy - jeho způsobilost bude muset posoudit psychiatr.

prycsvladou ( 16. listopadu 2014 13:27 )

 to má zato ten šmejd že vykrádal kostelíčky,sám buh to viděl a pozval si ho na kobereček

Lan2211 ( 15. listopadu 2014 23:59 )

All Cops Are Bastards

.evelina. ( 15. listopadu 2014 23:22 )

A je klid, dali jim včeličku

.evelina. ( 15. listopadu 2014 23:21 )

Kde je jentakjen, ta píííča? Kuwa, dementi, to chce důkazy, zatím je důkaz, že jste se probrali z narkotik

.evelina. ( 15. listopadu 2014 23:19 )

Potřebuje vypláchnout frndu, bobek, malý, on nemá ani koule a ještě frndu

Zobrazit celou diskusi