Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po příchodu domů musí vždy na detektor: Šíleně žárlivou ženu si nakonec vzal

Debbie a Steve se nakonec vzali
 (Autor: Facebook.com)
Autor: max - 
11. listopadu 2014
16:16

Pokaždé, když se Steve (31) vrátí domů, musí podstoupit kontrolu na detektoru lži, aby mu jeho žena Debbie (43) věřila, že jí nebyl nevěrný. Takovou šikanu by vydržel málokdo. Steve si však Debbie nakonec vzal. To je láska!

Kontroluje mu telefon, výpisy z účtů, čte maily, aby se přesvědčila, že je jí její přítel Steve, s nímž se poznala přes kamaráda na Facebooku, věrný. Takový dohled a nulovou důvěru by asi vydržel málokdo. Jenomže Britka Debbie to údajně nedělá schválně. Loni jí byl diagnostikován tzv. Othellův syndrom, který způsobuje chorobnou, neopodstatněnou žárlivost.

Debbie Stevovi dokonce zakázala, aby se díval na ženy v televizi nebo v časopisech. „Nechci, aby se na ně díval a přemýšlel o tom, jak moc jsou přitažlivé,“ přiznává otevřeně Debbie, která trpí silnou obezitou. Krom toho má diagnostikovánu také bipolární a tzv. dysmorfofobickou poruchu, která spočívá v tom, že člověk trpí utkvělou představou, že má jednu či více deformit těla.

Steve musí Debbie hodně milovat, když je ochoten tohle všechno podstupovat. Ač z jeho výrazu na fotografiích jsou znát minimálně rozpaky. Pár se poznal přes internet a dlouhé týdny si jen psali. První setkání proběhlo v Londýně, kam Debbie přijela za Stevem až ze Skotska. Když spolu začali bydlet, její žárlivost se začala stupňovat. „Do počítače a mobilu jsem mu nainstalovala dětské kontrolní filtry, aby si nemohl prohlížet fotky. Zakázala jsem mu sledovat televizi,“ popisuje Debbie a Steve jen mlčky souhlasí.

„Když šla jednou večer v televizi reklama na dámské holicí strojky, dostala jsem panický záchvat, že Steve tu modelku doslova hltá očima,“ říká. „Má zákaz dívat se v televizi na ženy, ale mám strach, že když odejdu do vedlejší místnosti, tak se po očku dívá,“ přiznává Debbie.

Steve přiznává, že občas je to s Debbie hodně těžké, ale že mu to za to stojí. „Někdy jsem na tom detektoru nervózní, a tak výsledky vyjdou nejasně. Rozruším se a zvedne se mi tep. Pak mě Debbie začne podezřívat. Musím ji přesvědčovat, že jsem jí nezahnul, a v duchu se modlím, aby mi uvěřila,“ svěřil se Steve, který si přesto Debbie vzal před pár dny během halloweenské party. „Je to žena mého srdce. Zvládnu to. Ta trocha žárlivosti sem tam nic mezi námi nezmění.“

hanzelkajan ( 12. listopadu 2014 18:48 )

To je parecek 200 kilova pi.. fesny jinoch od pohledu ***

salto ( 12. listopadu 2014 12:11 )

Pochopil bych, kdyby to bylo obráceně a ten hošík žárlil na tu dívku

pepazdepa2 ( 12. listopadu 2014 11:33 )

Ta baba už má určitě jateční hmotnost.

evita5555 ( 12. listopadu 2014 10:17 )

Táto že má 40? Najmenej 60 a patrí do chlieva.

kacota ( 12. listopadu 2014 09:16 )

Ty si si dovolil spochybniť tú Krásu Nevídanú Piánkovú ??? Ne ne, to je moja fotka čo tu s nou vyrukovala piáno, že som poslala nejakému zdravoťákovi , a si tu chceli so mnou a s evitou2 po skypu hopsíčkovat o tom.. Inak, nevíš jak sa majú holky ??? čau

Zobrazit celou diskusi