Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To on sejmul bin Ládina: Odhalili tvář muže, který zabil nejhledanějšího teroristu světa!

Autor: vk - 
4. listopadu 2014
15:59

Vedl tým elitních amerických vojáků a byl to údajně právě on, kdo v roce 2011 zabil v Pákistánu nejhledanějšího teroristu světa Usámu bin Ládina (†54). Teď byla poprvé odhalena jeho tvář a totožnost!

Jmenuje se Robert O'Neill a jeho výpověď odvysílá 11. a 12. listopadu televize Fox News. Dokument o dopadení vůdce al-Káidy se jmenuje „Muž, který zabil Usámu bin Ládina“ a jeho hlavním protagonistou je právě O´Neill.

O jeho zvláštních schopnostech svědčí i to, že se jenom za posledních 16 let podílel na více než 400 bojových misích. Pyšní se 52 vojenskými oceněními, je považován za experta na výbušniny, ale je také zdatným bojovníkem. „Nikdy se nevzdávej!“ zní jeho hlavní motto.

Samotná Fox News před odvysíláním dokumentu o zabijákovi bin Ládina mlží, jelikož se snaží nalákat diváky, zahraniční média však nemají pochyb o tom, že se jedná o O´Neilla.

Z dokumentu není nadšené ani vojenské vedení USA, které dokonce hrozí trestním stíháním a vyzývá vojáky, aby o tajné misi s nikým nemluvili. „Z případného zveřejnění tajných informací vyvodíme právní důsledky,“ varuje zdroj z armády.

ninunka ( 5. listopadu 2014 00:20 )

co to je za nesmysl??? v USA šel dokument puštěný přímo vládou USA do éteru. Jmenuje se to "Cíl: Bin Ládin" a šel v produkci BBC v USA na stanicích Discovery World a Nat Geo. V tomto dokumentu jsou přímé záběry jak na Obamův štáb, tak i na přímý vstup do sídla Bin ládina. A na těch je zcela jasně vidět, jak ardmáda USA doslova vykosila všechny lidi co v sídle Bin Ládina byli - mimo žen a dětí, které se nebránili, které ano, byly zabiti také. Jednoznačně Bin Ládina nezabil jeden voják!!!!!! Ale US vojáků nejméně 5- sypali do něj ze samopalů co se do Ládina jen vešlo. Takže nevím, proč najednou USA dělá z komára velblouda. Nejhorší byl pohled na Lady Clintonovou, která celému tomu vyvraždění i dětí a žen osobně přihlížela To je celá Amerika- opět hledají producenti filmů námět na americký trhák- o ničem

sars ( 4. listopadu 2014 20:39 )

 Bin Ladin prý zije na jihu Texasu a dvakrát do měsíce hraje šachy s G.Bushem jr .a smějí se jak vyj****li se světem. ...

kung-fu-jane ( 4. listopadu 2014 18:15 )

Frajer by byl, kdyby bin Ládina chytil vlastníma rukama živého a dali ho před soud. Takhle to vypadá, že buď žádného bin Ládina nezabili a nebo se tak báli, že promluví a proto stříleli jako zběsilí...

tarot666 ( 4. listopadu 2014 18:01 )

rumovapalice-zkopat Ti rypák je málo kriple

tarot666 ( 4. listopadu 2014 18:01 )

wimr.dan:a to je vše na co ses vzmohl???No Ty jsi ubožák

Zobrazit celou diskusi