Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kim nechal popravit svého generála: Změnil slova při karaoke

Autor: ČTK, max - 
1. listopadu 2014
13:37

Obyčejní Severokorejci žijí denně ve strachu o svůj život. O nic lépe na tom ale nejsou ani vysocí vojenští důstojníci. Kim Čong-un nechal popravit svého generála jen proto, že zaměnil slova socialistické hymny při karaoke.

Severokorejský diktátor Kim Čong-un nařídil popravu jednoho ze svých nejvyšších vojenských důstojníků. Při karaoke se pokusil o vtip a zaměnil slova socialistické hymny. Místo "nenáviď své nepřátele, miluj svoji zem" zpíval "nenáviď svou manželku, miluj svoji milenku".

Když se to Kim dozvěděl, byl údajně vzteky bez sebe. Prý to bylo jasné znamení vzpurného ducha. Ještě tu noc ho vojáci odtáhli z jeho domu do vězení. Hned další den byl zastřelen popravčí četou.

Diktátor na šest týdnů zmizel

Důvodem, proč se severokorejský vůdce Kim Čong-un neobjevil šest týdnů na veřejnosti, byla operace kotníku. Jihokorejské poslance o tom informovala tajná služba Jižní Koreje.

Podle ní byla u Kim Čong-una v květnu diagnostikována cysta v oblasti kotníku. Do Pchjongjangu pak byli povoláni zahraniční odborníci, kteří Kima operovali v září nebo v říjnu. Na veřejnosti se pak Kim ukázal v polovině října a pohyboval se s vycházkovou holí.

bergen ( 2. listopadu 2014 06:49 )

Jste ještě lepší než byl HROM samé chujoviny

frantacizek ( 1. listopadu 2014 23:55 )

takový Kalousek, když se pustí ze řetězu

tawon ( 1. listopadu 2014 21:13 )

ty vole, tady se to snad nedělo? neděje?, Orlík byl plnej padlých estébáků a jejich obětí

tawon ( 1. listopadu 2014 21:12 )

v Česku by to snad i šlo provést

tawon ( 1. listopadu 2014 21:11 )

tou by byl asi poté, ale že se tam nenajde jeden!!!! co by za ostatní položil život,to je divný ani se nespiknou, protože si nevěří, donašeč na donašeče aby vyžral vyšší post, vlastně ani nemůžou

Zobrazit celou diskusi