Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Masakru na škole zabránila učitelka: Chytila střelcovu zbraň, když nabíjel!

Autor: shp - 
25. října 2014
22:13

Když na střední škole v americkém Marysville spatřila patnáctiletého střelce Jaylena Fryberga, neváhala ani vteřinu. Když nabíjel zbraň, zastavila ho a snažila se mu ji z ruky vyrvat. Zabránila tak mnohem většímu masakru, než k jakému na škole došlo. Učitelku sociálních studií Megan Silberger nyní oslavují jako hrdinku!

Zatímco ostatní utíkali v panice pryč, blonďatá učitelka zamířila přímo ke střelci. Toho její jednání zaskočilo. Navíc ji nepoznal, protože je na škole nová.

„Ona jediná se mu postavila,“ popsal napjatou situace student Erick Cervantes televizi. „Snažil se buď znovu nabít, nebo na ni zamířit. Ona se mu pokusila odstrčit ruku a on se střelil do krku,“ dodal Cervantes.

Podle policie Fryberg zemřel na zranění, která si sám způsobil. Při svém běsnění zabil i jednoho ze studentů a čtyři zranil. Podle dohadů začal Fryberg pálit kvůli tomu, že ho odmítla dívka.

tenzmrtodvedle ( 26. října 2014 15:08 )

Ale ne strelnou zbrani,tam budou amici urcite zase "once again" number one.

japos22 ( 26. října 2014 12:44 )

Tenhle se nebránil

japos22 ( 26. října 2014 12:43 )

tenzmrtodvedle ( 26. října 2014 09:37 )

Lidi se o tom klukovi bavi,jako kdyby byl nejaky monstrum.Asi nemel vsech pet pohromade,porad to ale bylo dite s nedospelym mozkem. Ja to davam za vinu statu,ktery dovoli(jak na to tady vsichni poukazuji) rodicum kupovat poloautomaticke zbrane detem jako darek,zemi,ve ktere je to normalni,kde je vrazd na kapitu jako v nejake zemi tretiho sveta,zemi,ktera glorifikuje zbrane.Skoda te holky co to neprezila a skoda mladeho zivota toho strelce.

mumla ( 26. října 2014 09:17 )

A hned vzápětí by mohli odstřelit i rodiče. Když někdo koupí ke 14. narozeninám pušku, je totálně vydlabanej. Ta poslední fotka nad mrtvým jelenem a ten jeho šťastnej výraz, pěkná zábava pro děti, fakt že jo.

Zobrazit celou diskusi