Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Batůžkáře na pláži ubili motykou: Policie má podezřelého se zakrvácenou rukou

Autor: shp - 
17. září 2014
17:11

Seznámili se v Thajsku, kam oba vyrazili s touhou poznat exotickou zem jen s batohem na zádech. Jejich přátelství, možná známost, nemělo dlouhého trvání. Britské turisty Davida Millera (†24) a Hannah Witheridge (†23) někdo na ostrově Koh Tao ubil zahradní motykou. Kvůli případu byl nyní vyslechnut muž s podezřelou zakrvácenou rukou.

Britové se seznámili na párty, která se konala na ostrovní pláži. Odcházeli z ní ruku v ruce, ale poté je už nikdo živé neviděl. Jejich polonahá těla byla nalezena nedaleko pláže. Na hlavách měli děsivá poranění, opodál ležela zakrvácená zahradní motyka...

Kvůli případu již vyslechla policie šest přistěhovalců z Barmy, kteří byli ale po podání svědectví propuštěni na svobodu. Podezření padlo na Brita Christophera Alana Wareho. I on byl předvolán k výslechu.

Když mu policisté ukázali fotky zavražděných, tvářil se zděšeně. Na ruce však odhalil krvavý šrám. Policisté ho propustili, ale nařídili mu, ať na ostrově Koh Tao zůstane. Navíc mu odebrali vzorky DNA k analýze.

Pitva obětí ukázala, že David se před svou smrtí bil a po úderech do hlavy byl utopen. Hannah měla před smrtí sex, ale podle forenzních expertů to ale prý neznamená, že byla znásilněna.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi