Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tyčí brutálně napadl souseda a utekl: teď se sám přišel udat

Romana Kurdíka kvůli brutálnímu napadení souseda hledá policie
 (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
31. července 2014
10:25

Hlavního agresora v kauze bezdůvodného napadení mladého muže už má policie ve vyšetřovací vazbě. Přišel se dobrovolně udat, asi neunesl nově nabytou negativní slávu, kterou mu prokázal záznam jeho útoku z bezpečnostních kamer.

Devatenáctiletý mladík se v sobotu 19. července nejprve s mužem, který čistil své auto, začal vybavovat. Po chvíli odešel a záhy se zase vrátil – tentokrát v doprovodu otce a vybaven dřevěnou tyčí. Na muže bezdůvodně zaútočili a způsobili mu četná zranění v obličeji a na těle. Celý útok trval jen pár minut, přesto přivolaná policejní hlídka staršího z obou útočníku ihned chytila. Jeho syn utekl. Nedokázal se ale skrývat dlouho. Snad černé svědomí nebo nepříjemná pozornost médií ho donutily se přiznat.

Podle všeho mladík utekl na Slovensko, jeho fotografie a popis se totiž objevily v médiích i na policejních stanicích v okolí Brna. Mladík se na stanici přihlásil i se svým advokátem a odmítá vypovídat. Obvinění proti němu už ale byla vznesena – trestný čin z ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. O poslání do vazby rozhodne v nejbližších dnech soud.

Video 19letý kluk spolu se svým otcem napadl v Brně muže, který si na ulici uklízel auto - Policie ČR
Video se připravuje ...

delavar ( 1. srpna 2014 05:03 )

Blbě kecáš kokútku!

kodlofon ( 31. července 2014 23:52 )

Nazrat se prisel!

kodlofon ( 31. července 2014 23:49 )

Bys moc nemel zrat protoze pak budes pomalej a nestacis vykryt borce s tycikou voe.Musis byt jako bruce lee

bandour ( 31. července 2014 19:12 )

Další hrozná představa, že tento primitiv začne množit

prycsvladou ( 31. července 2014 19:09 )

vtip-bylo málo zvěře tak nechali myslivce zmrazit na 50 let.po 50 letech ho probudili a říkají mu-myslivče pořád je málo zvěře ale je povolené střílet cigány.myslivec veme pušku a jde a najednou vidi hrabat se dva cigány v kontejneru.okamžitě je zastřelí.za chvíli dojede policajt a povídá,myslivče pujdes snama zastřelil jsi cigány.myslivec se brání a povídá-vždyt to je povolené.policajt na to-no povolené to je ale ne u krmelce

Zobrazit celou diskusi