Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík zlámal železnou tyčí matce nohy a ruce. Na její kamarádku vytáhl paličku na maso!

Mladík vyřešil rodiné spory velmi radikálně. Teď mu hrozí vězení
Mladík vyřešil rodiné spory velmi radikálně. Teď mu hrozí vězení  (Autor: profimedia.cz)
Autor: lvi, ČTK - 
3. června 2014
15:23

Z pokusu o vraždu a těžkého ublížení na zdraví policie obvinila pětadvacetiletého muže, kterého minulý čtvrtek zadržela ve Vinařicích na Kladensku. Mladík napadl svou matku a rodinnou známou. Důvodem jeho útoku byly pravděpodobně rodinné spory.

Podle krajského policejního mluvčího je muž je stíhán ve vazbě. Jaký trest mu hrozí, ukáže další vyšetřování.

Událost se stala minulý čtvrtek v ranních hodinách, kdy podezřelý muž z Kladenska fyzicky napadl obě ženy. Ty záchranáři po oznámení převezli do kladenské nemocnice. "K jejich stavu se vzhledem k dalšímu vyšetřování nebude policie zatím vyjadřovat," uvedl Vinčálek. Podle serveru tn.cz mladík matku napadl železnou tyčí a zlámal jí obě ruce i nohy. Na její kamarádku údajně zaútočil paličkou na maso.

Při mužově zadržení zasahovaly policejní hlídky včetně policistky se služebním psem. "Krátce po příjezdu policejních hlídek na místo napadení byl po udání stopy policejním psem podezřelý mladík zadržen policisty obvodního oddělení Kladno Švermov v ulicích obce Vinařice," sdělila mluvčí kladenských policistů Jana Šteinerová.

alenam ( 3. června 2014 18:56 )

Mladík? Že by "mladík"? Ať tak nebo tak, musel mít mentalitu minimálně podobnou kofolí nebo feťácký, protože tohle normální člověk neudělá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání