Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Taxikář zmlátil obuškem spolujezdce z fabie: Auto ho prý zdržovalo!

Taxikář z Plzně zmlátil spolujezdce ženy, která ho prý zdržovala v jízdě. Ten na něj ukázal prostředníček. Za to skončil v nemocnici. Řidiči taxíku teď hrozí tři roky vězení. (ilustrační foto)
Taxikář z Plzně zmlátil spolujezdce ženy, která ho prý zdržovala v jízdě. Ten na něj ukázal prostředníček. Za to skončil v nemocnici. Řidiči taxíku teď hrozí tři roky vězení. (ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: tp - 
7. července 2014
17:55

Agresivní taxikář zbil teleskopickým obuškem spolujezdce z fabie, která ho údajně zdržovala. Muž ve škodovce na taxikáře ukázal zdvižený prostředníček v okamžiku, kdy ho předjížděl. To ho rozzuřilo natolik, že donutil auto zastavit a muže zmlátil teleskopickým obuškem. Udeřil do hlavy a do zad. Hrozí mu za to až tři roky do vězení!

Nervózní taxikář z Plzně se snažil předjet fabii, kterou řídila 42letá žena. Zdálo se mu, že ho zdržuje, Začal na ni troubit a najíždět. Když se mu konečně povedlo najít místo a předjel řidičku, její spolujezdec na něj ukázal prostředníček. Řidič taxíku však v tu chvíli vybuchl.

Místo, aby pokračoval v jízdě a nevšímal si provokace, najel před auto, donutil ženu zastavit a s mužem po jejím boku si chtěl vyřídit účty. „Po krátké slovní roztržce taxikář vytáhl kovový teleskopický obušek a muže uhodil do hlavy a zad. Poté se vrátil ke svému autu, nasedl a odjel,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová. Za jeho šílené řešení situace mu nyní hrozí až tři roky vězení.

 

bizon_pepa ( 7. července 2014 22:56 )

To pan spolujezdec asi čuměl.

klonklon ( 7. července 2014 19:33 )

jastana,co se týče té šprcky,tobě ji zase naopak někdo v té prd.eli zapomněl,nejspíš nějakel Dezider Lakatoš,když jsi šlapala v Dubí vid?

klonklon ( 7. července 2014 19:31 )

klonklon ( 7. července 2014 19:31 )

sám jseš buzna,navíc obojetná a na druhý to svádíš,já chápu tvé mindráky,puvodně ses totiž narodil jako klon čínského prasete,až v pruběhu let tě jakž takž dotvarovali,takže jseš naštvanej na celej svět,vid?

vrahrychtar ( 7. července 2014 19:00 )

TAXIVRAH na scenu please

Zobrazit celou diskusi