Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Česko jako jeden velký tankodrom! Nejhorší díra Česka je v Praze!

Autor: sch - 
31. července 2014
19:55

Silnice v Česku dlouhodobě připomínají spíše tankodrom pro terénní vozy. Výmoly, výtluky, trhliny, prohlubně. Jak chcete. Prostě díry. Ta vůbec nejhorší je v Praze! A oprava? V nedohlednu!

Na kole byste přelítli přes řídítka, pěšky byste si zlomili nohu a v autě vám upadne rovnou celá náprava. Taková rizika váš čekají, když se vydáte na nejhorší úseky na českých silnicích. Server Vymoly.cz každoročně pořádá soutěž o nejhorší díry v Česku. Letos bednu obsadila Praha na prvním, Brno na druhém a Semily na třetím místě.

Server sice spolupracuje s Technickou správou komunikací, kterou svými příspěvky na tragický stav upozorňuje, často ale neexistuje východisko. Třeba právě v případě nejhorší díry Česka – v pražské ulici U Seřadiště – je vlastníkem pozemků majitel místního autocentra. TSK tak nezmůže nic. V ostatních případech se díry snaží záplatovat, v Praze je opravená necelá pětina z celkových 327 výtluků, které řidiči nahlásili jen letos!

Na prvním místě v žebříčku nejhorších děr se umístila v pražské ulici U Seřadiště. Druhý nejhorší stav je v Brně - v ulici Dunajevského, zde a v Semilech silničáři už ale díry zazáplatovali.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gabreta ( 1. srpna 2014 00:12 )

Na jihu máme silnice hodně dobrý. Pravda je, že jsme zase nebyli osvobozeni od poplatků u doktora jako středočeši za Drátha. Jo je to něco za něco!!

ylatouf ( 31. července 2014 21:45 )

Je to sice zveřejněno ,ale odpovědným resp.neodpovědným pracovníkům na radnici je to šumafuk.Hlavní je ,že dostanou přidáno.To není jen v Praze.

siroky11 ( 31. července 2014 20:40 )

Však to víme dávno, že největší díra v Česku je Praha !

jezibababa ( 31. července 2014 20:20 )

Ulice U Seřadiště je opravdu příšerná a je to nejhorší silnice, kterou jsem kdy jela. Jezdím nedaleko odtud do servisu. Autoservisy jsou tam dva vedle sebe a vzhledem k systému jednosměrek ve Vršovicích se odsud nelze dostat jinudy než touto ulicí. Jedna díra vedle druhé už desítky let. Je prima, že je to konečně zveřejněno.

Zobrazit celou diskusi