Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Táta zmizel i s malými dětmi: Byl u přítelkyně, o pátrání prý nevěděl

Policie pátrala po otci, který zmizel i se svými dětmi
Policie pátrala po otci, který zmizel i se svými dětmi  (Autor: Policie ČR)
Autor: simao, ČTK - 
25. července 2014
10:51

Tahle policejní pátračka skončila šťastně. Jiří N. (35) zmizel i se svými dětmi Jiříkem (10) a Natálkou (4), s sebou si vzal jen několik tisíc korun. Mobilní telefon u sebe neměl. Nakonec se však všichni našli v pořádku. Kde?

Policie našla pětatřicetiletého muže z Trhového Štěpánova na Benešovsku, který odešel z domova i se svými dvěma dětmi ve věku čtyři a deset let a nedal rodině žádnou zprávu. Zdržoval se u přítelkyně nedaleko Žďáru nad Sázavou.

O tom, že je pohřešován, vůbec nevěděl, sdělila dnes mluvčí benešovské policie Eva Stulíková. Muž odešel z domova v pátek 18. července dopoledne, údajně aniž sbalil pro sebe a pro svého syna a dceru potřebné věci.

Muž je nyní bez zaměstnání, dříve pracoval jako traktorista nebo krmič dobytka. "O tom, že je i s dětmi pohřešován, prý vůbec nevěděl. Všichni tři jsou v pořádku, pátrání tak policie mohla odvolat," dodala mluvčí.

lunatic ( 25. července 2014 11:55 )

Bez urážky ... od krmiče dobytka to zní věrohodně,vžil se zkrátka do situace,že má ještě zaměstnání-no ... a krmil-co na tom,že ne dobytek?

marie60 ( 25. července 2014 11:18 )

Chlap má asi IQ tykve.

Zobrazit celou diskusi