Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přítelkyně podnikatele, kterého zabil Švábův gang: Mého muže ubili v poušti kamenem

Šváb se prezentuje jako lidumil, ovšem pravda je zřejmě někde jinde.
Šváb se prezentuje jako lidumil, ovšem pravda je zřejmě někde jinde.  (Autor: Foto Blesk – Mária Rušinová)
Autor: rvs - 
7. července 2014
16:40

Před soudem s gangem švagra známého herce vypovídala přítelkyně zavražděného podnikatele Jitka N. Miroslav W. zmizel na podzim 2012 poté, co údajně odcestoval do Dubaje uzavřít obchod s Michaelem Švábem (43).

„Psal mi mail, že je v pořádku a plaví se na lodi do Ománu. Pak už se neozval,“ řekla před soudem. Její přítel už se z »obchodní cesty« nevrátil. Únosci ho prý v poušti udusili a ubili kamenem poté, co ho přinutili prozradit hesla k bankovním účtům.

„Ztráta milovaného člověka zasáhne, každý víme, jak to bolí. To utrpení, které si vytrpěl, nestálo za to,“ uvedla Jitka N. a rozplakala se. Celá rodina je podle ní psychicky na dně, matka zavražděného se zhroutila a navštěvuje psychologa.

Znalec o Michaelu Švábovi: Šance na nápravu je minimální!

Vysoce inteligentní, sobecký, schopný lidi přesvědčit a zmanipulovat. Takový je podle soudního znalce Jiřího Kluse údajný vůdce »Švábova gangu«. „Nemá adekvátní city a morální hodnoty, které by odpovídaly jeho intelektu. Z psychologického hlediska považuji jeho resocializaci za velice ztíženou, skoro vyloučenou,“ uvedl včera před soudem psycholog. „Dovedu si představit, že hybatelem skupiny a nositelem nápadů byl právě on,“ dodal.

popocatepetl ( 8. července 2014 15:00 )

Úúúú, rozbitá klávesnice a zjišťuji to až teď! Takže opravy (z jiné klávesnice): ..., jak reaguje... devítce...Jak vražda proběhla, je známo z výpovědí...

popocatepetl ( 8. července 2014 14:58 )

Jak se z takovou lidskou zrůdou mohl pustit do podnikání? Jak s ním vůbec Dejdarova manželka mohla udržovat vztahy, bydlet pod jednou střechou a mít svatbu ve stejný den? vysvětlit to jde snad jen výrazně sníženou inteligencí (asi ta práva vystudovala "plzeňskou metodou" a naštěstí pro potenciální klienty se právničinou neživí), anebo faktem, že jí ta jeho všehoschopnost až tak nevadila, dokud nezačala stahovat pod vodu i její rodinu.

popocatepetl ( 8. července 2014 14:53 )

To jste v 7. třídě ještě nebrali, ak reaguje lidský organismus při dušení pod igelitem a při devastujících zraněních lebky a mozku silnými údery? No tak to snad budete brát příští rok nebo v devitce. jak vražda proběhla, je známi jak z výpovědi jednoho z členů gangu, tak z pitevních nálezů. Muselo to být příšerné utrpení, snížené jen tím, že ho předtím silně opili. I psychický teror musel být strašný.

hufnagll ( 8. července 2014 07:47 )

Švagr známého herce Martina Dejdara,že

lunatic ( 7. července 2014 17:18 )

Ženy mají občas tendenci přehánět;Jitka N.,cituji:..."mého muže ubili..." -přitom to nebyl její zákonitý manžel.Dále: ..."to utrpení nestálo za to..." nebyla bezprostředně přítomna -samozřejmě,ani já ne ... a proto jde z její i mé strany o pouhé dohady a nikoliv strohá fakta ...

Zobrazit celou diskusi