Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřeb těhotné Lucie (†32): Sbohem, maminko, loučil se malý Nicolasek

Autor: ljš, iža - 
27. června 2014
15:48

Dnes měla vést svého synka naposledy ze školky. Místo radosti ze začátku prázdnin a blížícího se narození holčičky dnes rodina těhotné Lucie (†32) prožívá nejtěžší den v životě. V obřadní síni v Orlové se s ní příbuzní a kamarádi naposledy rozloučili.

Na Luciin pohřeb dnes do smutečního sálu přišla více než stovka jejích přátel a příbuzných, kteří okamžitě zaplavili rakev květinami a věnci.

Její zdrcený manžel Stanislav v první řadě celé smuteční rozloučení proplakal. Utěšovala ho maminka zemřelé Mária, i té však po tváři stékaly slzy. Malý Nicolasek, který je tím jediným, co rodině po Lucii zůstalo, svého tatínka po celou dobu držel kolem krku.

Pohřbu se zúčastnily také obě Luciiny sestry. Starší Martina přišla v upnutých černých těhotenských šatech, sama má totiž jen pár týdnů do porodu a celá tragédie je tak pro ni o to těžší.

Ve smuteční řeči na Lucii rodina vzpomínala jako na milující maminku a dceru. O jejím těhotenství a tragickém omylu, ke kterému došlo během banálního vyšetření, nepadlo jediné slovo. Všichni přítomní však věří, že budou viníci, kteří nesou odpovědnost za Luciinu smrt, náležitě potrestáni.

Dvaatřicetiletá maminka Lucie S. zemřela v polovině června poté, co jí v diabetologické ordinaci dali místo glukózy vypít jedovatou dezinfekci. Policie případ nadále vyšetřuje a nikoho zatím neobvinila.

ejvm1712 ( 28. června 2014 10:29 )

Zaskakovala tak zdravotní sestra,které bylo skoro 70.let. Pak to vypadá,když ti blbouni nahoře chtějí,aby se dělalo do 75. Mladý nedějí,není pro ně práce. Tmavokožci už teprve dělat nebudou.

zelena.karkulka ( 28. června 2014 00:24 )

Strašné a vůbec bych se nedivila,kdyby ani nikoho neobvinili

lysohlavek02 ( 28. června 2014 00:12 )

..filckacoto má milovaná, kdepak se zašíváš..jistě ti chybím

lysohlavek02 ( 28. června 2014 00:02 )

..ty volekrávo seš nějakej přecitlivělej ..běž si vyměnit pemprsku když tě to tak rozrušilo...

abcd.adbc ( 27. června 2014 22:40 )

Ani psát Lauro neumíš.

Zobrazit celou diskusi