Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pokusil se znásilnit bezdomovkyni: Dostal 18 let!

Za pokus o znásilnění a vraždu bezdomovkyně odcházel včera nenapravitelný delikvent Jiří Feldmann od olomouckého soudu s nadílkou osmnácti let kriminálu
Za pokus o znásilnění a vraždu bezdomovkyně odcházel včera nenapravitelný delikvent Jiří Feldmann od olomouckého soudu s nadílkou osmnácti let kriminálu  (Autor: Foto Blesk - Pavel Ryšlink)
Autor: rys - 
17. června 2014
16:48

Chtěl znásilnit bezdomovkyni. Když se bránila, zbil ji tak, že její život visel na vlásku. Olomoucký soud za to včera Jiřího Feldmanna (46) uznal vinným z pokusu vraždy a znásilnění a poslal ho na osmnáct let za mříže.

Několikrát soudně trestaný zločinec narazil na ženu loni v srpnu kolem půlnoci v olomouckém parku. Vrhl se na ni s tím, že chce sex. Když mu odmítla být po vůli, začal ji bít pěstmi, rdousil ji a když ztratila vědomí, kopal ji do obličeje a dupal po hrudníku. Ženu zachránil náhodný kolemjdoucí, který volal na policii.

„Přiznávám, že jsem ji napadl. Ale neměl jsem v úmyslu vraždit. Kdyby ano, tak už by nebyla mezi živými, „Hájil se Feldmann s tím, že ani o sex prý neměl zájem. Soud mu ovšem neuvěřil.

sykynator ( 17. června 2014 19:36 )

 russo: přesně tak, a Venca Havlů taky ne

russoo ( 17. června 2014 17:31 )

Opravdu prasák já bych na tu špínu nevlezl... no snad si to odsedí, Vašek Klausu už mu asi amnestii nedá...

marlen52 ( 17. června 2014 17:02 )

prasák jen aby opravdu seděl těch 18 roků známe to tady

Zobrazit celou diskusi