Je jí teprve čtyřiadvacet let, ale zkušeností s drsným životem má na rozdávání. Jako by příjmení Hrůzová předurčilo zrzavé Lence její osud. Po neshodě s rodiči se mladá zpěvačka ocitla na ulici, kde nějakou dobu žila jako bezdomovkyně. „V životě jsem dopadla tak, že jsem nedopadla a hledala jsem dno. Zjistila jsem, že žádné není. Jeden čas jsem žila i na ulici, bez domova. Ten pocit nemít se kam vrátit je ten nejhorší, který jsem asi zažila,“ přiznala Hrůzová ještě než vstoupila před porotu.

Lenka skládala hlavu, kde mohla. Dokonce přespávala na zámku, kam se nejspíš jako squatterka "nastěhovala". Život bez domova ovšem není jediná hrůzná zkušenost, kterou Lenka prošla. Pohřbila totiž přítele, se kterým před časem chodila.

Video
Video se připravuje ...

Hlas bezdomovkyně Nova TV

Soutěžící zkoušela hledat štěstí jinde, a tak sbalila svých pár švestek a odjela změnit svůj osud do Irska. Ani tam ovšem neuspěla a s prázdnou se zase vrátila do své rodné vlasti. Nyní má nového přítele u jehož kterého společně s pavoukem, kterého chová, považuje za svou jedinou rodinu. Se svými rodiči se nestýká.

Do takového životního průšvihu, jako se Lenka před časem dostala, už nikdy nechce znovu spadnout. „Život na ulici už nechci nikdy zažít. Pokud by to hrozilo, asi bych se šla ihne zastřelit," šokovala Lenka svým drsným, rázným prohlášením.

Pro mnohé je Lenka neřízenou střelou, do nejž také předvede ve středečním díle Hlasu. Jakmile totiž vstoupí na jeviště a začne zpívat Recovery od skupiny Kosheen, totálně dostane do kolen nejen kouče, ale i celou halu.