Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zdrcení rodiče Maddie: Soudí se s vyšetřovatelem, který je nařkl z ukrytí mrtvolky!

Autor: shp - 
16. června 2014
22:57

Před více než sedmi lety přišli o dceru, kterou už od té doby nikdy neviděli. Bolest ze ztráty Maddie je stále pro McCannovi obrovská. Dnes byla o to větší, protože se museli dostavit k soudu s někdejším policejním důstojníkem, který o nich ve své knize napsal, že Maddie zemřela při nehodě a oni schovali její mrtvolku...

Někdejší policejní důstojník Goncalo Amaral napsal v roce 2008 knihu Maddie: The Truth of The Lie (Maddie: Pravda o lži). V té uvedl, že Maddie zemřela při nehodě, McCannovi poté ukryli její tělo a zfingovali únos.

Toto tvrzení McCannovi zdrtilo a navíc na ně uvrhlo negativní světlo. Pozdější vyšetřování navíc nepřineslo nic, co by Amaralovo tvrzení potvrdilo. McCannovi se poté rozhodli expolicistu zažalovat.

Jenže soud se stále táhne a vypadá to, že rodiče zmizelé holčičky nebudou mít nikdy klid. Dnes odletěli z domácího Leicestershire do Lisabonu, kde měli proti Amaralovi svědčit.

Jenže soud byl na poslední chvíli odročen, protože Amaral neměl právníka. Toho posledního vyhodil. „Pokaždé nám to přináší další bolest, když se sem musíme vracet,“ prohlásila zdrcená maminka Maddie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi