Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maminka Maddie: Syn mi řekl, že jsem ji zabila!

Autor: mb - 
8. července 2014
15:08

Kate McCann (46), matka zmizelé Maddie (3), vypovídala u soudu v Portugalsku. McCannovi se soudí s bývalým policejním vyšetřovatelem Goncarlo Amarelem, který tvrdí, že malou Maddie zabili její rodiče!

Po portugalském poldovi chtějí kromě omluvy finanční kompenzaci ve výši přes 34 milionů korun! Amaral se měl dle obžaloby dopustit pomluvy ve své knize, kde tvrdí, že Maddie zemřela na blíže nespecifikovaný úraz a rodiče pak schovali její tělo.

„Můj syn se mě jednou zeptal: Amaral tvrdí, že jsi zabila Maddie,“ prohlásila u soudu matka Madeleine. „Pan Amaral tvrdí spoustu hloupých věcí,“ popisuje Kate rozhovor, který jí údajně způsobil psychickou újmu.

Madeleine (3) zmizela 3. května 2007 v Portugalsku, kde byli McCannovi na dovolené. Rozsáhlá pátrací akce, do které se zapojila i britská policie, nepřinesla žádné výsledky. Rodiče se domnívají, že malou Maddie někdo unesl, ale portugalský vyšetřovatel je přesvědčen o vině rodičů.

Ať už dopadne soud v Lisabonu jakkoliv, světlo do případu malé Maddie nejspíše nevnese. Osud holčičky tak nadále zůstává zahalen tajemstvím.

ren78 ( 8. července 2014 22:39 )

 Presny text znel " mummy Mr Amaral said you hid Madeleine" To je v prekladu: mami pan Amaral rekl,ze jsi schovala Madeleine. Nikoliv zabila (Sky news)

ellka ( 8. července 2014 18:42 )

Hlavne nechapem ako moze niekto nechat 3-rocne deti same v hotelovej izbe. Ze sa na ne chodili pozerat? Preco nezobrali opatrovatelku, ked si chceli po veceroch uzivat a nie sediet na izbe pri spiacich detoch? Uz len za toto ze nechali male deti bez dozoru by mali byt trestne zodpovedni.

zarazenyprd ( 8. července 2014 16:26 )

Ten únos mi nesedí. Tipuji spíš nějaké neštěstí, které rodiče nechtějí přiznat.

aluman ( 8. července 2014 15:55 )

Já Amaralovi věřím. Shromáždil proti rodičům Maddie dostatek důkazů k jejich zatčení, než se do toho vložil někdo vlivný, umožnil rodičům uprchnout před zatčením z Portugalska a postaral se o odebrání případu Amaralovi. Její rodiče jsou její smrtí vinni a vším tím cirkusem, údajným hledáním a souděním se pouze maskují svojí vinu

Zobrazit celou diskusi