Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Páru sebrala portugalská policie neprávem 14měsíční holčičku: Kvůli Maddie!

Autor: shp - 
5. června 2014
22:31

Britský pár James Moreland a Lee-Ann O'Donoghue se rozhodli, že první dovolenou se svou malinkou 14měsíční dcerkou stráví v Portugalsku. Jenže tam je kvůli hroznému obvinění zatkli, brutálně spoutali a holčičku jim sebrali. Jak policisté sami přiznali, vše se odehrálo kvůli pohřešované Maddie.

Policii prý dostala tip, že před zraky dovolenkářů hodil pár malou holčičku v silně podnapilém stavu z balkonu v osmém patře do bazénu. James i Lee-Ann tvrdí, že se ničeho takového nedopustili.

Portugalská policie k nim vtrhla na hotel, strážníci zbili Jamese a malou holčičku odvlekli pryč. „Policie nám řekla, že je netaktní kvůli efektu Maddie. Ten případ na ně vrhnul špatné světlo, což je pro ně moc špatné, takže jsou nyní velmi opatrní, co se britských dětí v zemi týče,“ prohlásila Lee-Ann.

Pár byl nakonec očištěn a dcerka mu byla vrácena. Zažila však velké trauma, kdy byla násilně odebrána rodičům a nedokázala pochopit proč. Maddie McCann zmizela v Portugalsku krátce před svými čtvrtými narozeninami v roce 2007 a dosud nebyla nalezena. Vše nasvědčuje tomu, že byla unesena.

itartas ( 6. června 2014 06:44 )

Taková obvinění, ti si museli prožít muka

Zobrazit celou diskusi