Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Máma k pohledání: Nevěsta na svatbě táhla miminko po zemi na vlečce od šatů!

Autor: shp - 
2. června 2014
19:31

Nevěsta Shona Carter-Brooks chtěla mít svatbu, na kterou ona ani svatebčané jen tak nezapomenou. A také, že ne, ale rozhodně ne v dobrém. Američanka z Tennessee připevnila svou novorozenou dcerku Aubrey na svatební vlečku od šatů, takže ji za sebou táhla po zemi. Je to vůbec lidské?

Shona si pořídila luxusní svatební šaty od známé návrhářky Very Wang, které mohly stát až 28 tisíc korun, ale chtěla je ještě vylepšit. Bohužel jí nenapadla žádná lepší ozdoba než její měsíční dcerka Aubrey.

Svatebčané tak při obřadu nestačili zírat, někteří ale hrůzou! Na matku se pak okamžitě snesla obrovská vlna kritiky. Nevěsta se však brání. „Naše miminko bylo vzhůru a dobře chráněno,“ prohlásila Shona podle Daily Mailu.

Aubrey připevnili k vlečce za záda. Takhle malé miminko by ale rozhodně nemělo být vláčeno po chladné zemi. “Bylo to extrémně nebezpečné,“ okomentoval jeden z uživatelů sociální sítě svatební fotky.

naidka ( 3. června 2014 09:07 )

však to taky žádné drama není, to i Bleskáčům se trochu zatmělo před očima.

spoon ( 3. června 2014 07:37 )

w.mojko ( 3. června 2014 07:13 )

u stupídnych Američanov človeka neprekvapí nič...

itartas ( 3. června 2014 06:43 )

Vůbec to není bezva nápad. Je to nevkusný nápad a nějak tak podobně si táhli trestanci za sebou kouli na noze. Dítě patří do láskyplné náruče, nikoliv na podlahu byť bylo na vlečce svatebních šatů.

nemocna ( 2. června 2014 23:26 )

Bezva nápad a sranda, z milujícího páru vznikne miminko a budou rodina, miminko bylo přece připevněné a v kostele i když je chladná země tak těch pár metrů k oltáři to nic není, bylo oblečené a na šatech tedy vlečce, nevěsta matka šla pomalu a dítě ani neplakalo, nic mu nehrozilo!!

Zobrazit celou diskusi