Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž se probudil z kómatu a řekl přítelkyni: Nevím, kdo jsi, ale miluji tě!

Stewart Fryett a jeho nynější žena Chrissie zažili těžké období, ale potvrdili si, že jsou jeden pro druhého stvořeni.
Stewart Fryett a jeho nynější žena Chrissie zažili těžké období, ale potvrdili si, že jsou jeden pro druhého stvořeni.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: pom - 
31. května 2014
14:06

To je příběh jako z pohádky! Stewart Fryett (39) měl ošklivou autonehodu, po níž upadl do kómatu. Celých deset dní u něj jeho přítelkyně seděla s nadějí, že se i přes nepříznivé prognózy lékařů probere. „Nevím, kdo jsi, ale miluji tě!“ řekl jí, když poprvé otevřel oči.

Lékaři nedávali Stewartu Fryettovi (39) po autonehodě příliš nadějí na uzdravení. Když ho totiž záchranáři přivezli do nemocnice, byl muž v bezvědomí, měl poraněný mozek, zlomená žebra, roztříštěnou páteř a jeho plíce zkolabovaly. Vypadalo to, že následkům svých zranění brzy podlehne.

Jenže muž se nevzdal - a jeho síle věřila i přítelkyně Chrissie (32), která u jeho lůžka seděla celých deset dní a tiskla mu ruku. A nakonec se dočkala šťastného konce: Stewart se z kómatu probudil! A jeho první slova potvrdila, že jsou si s Chrissie souzeni. „Nevím, kdo jsi, neznám tvé jméno - ale vím, že tě miluji,“ řekl své životní lásce.

Že je skutečně tou pravou stvrdil později Stewart žádostí o ruku. Dnes jsou svoji a očekávají první přírůstek do rodiny!

egyptanka ( 31. května 2014 17:10 )

Hezké.

Zobrazit celou diskusi