Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Rezešová za mřížemi strádá: Dostala epileptický záchvat

Autor: ljš, Čas.sk - 
20. května 2014
13:04

Zdravotní stav milionářské dcerky Evy Varholíkové Rezešové se komplikuje. Pobyt v maďarském vězení prý snáší velmi špatně. Podle maďarského deníku Bors prodělala ve své cele epileptický záchvat, po kterém dokonce ztratila vědomí.

Jednání odvolacího soudu, které 5. května kvůli jejímu zdravotnímu stavu odročili, se bude tedy konat tento čtvrtek. Vedení věznice prý problémy odsouzené doposud přísně tajilo a jako oficiální verzi uvádělo virové onemocnění žaludku.

Nejmenovaný zdroj ale deníku řekl, že virózu snášela podstatně hůř než ostatní spoluvězni. "Velmi zhubla, dostala i epileptický záchvat, po kterém upadla a ztratila vědomí. Když se probrala, nic si z nevolnosti nepamatovala," uvedl. Rezešová se už z virózy vyléčila, ale váží prý jen něco přes 40 kilogramů. Další záchvat od té doby neměla, a tak se očekává, že se líčení za dva dny zúčastní.

Rezešovou poslal soud první instance na šest let za mříže za to, že při nehodě v opilosti zabila na maďarské dálnici čtyři lidi. Prokurátor se ale proti rozsudku odvolal a dokonce podal návrh, aby se případ vrátil soudu prvního stupně a začal tak úplně od začátku.

 

anka ( 20. května 2014 23:01 )

jak jela podle predpisu, sama priznala, ze se otocila k male, aby ji podala dzus...

w.mojko ( 20. května 2014 22:06 )

Kriminál neni prechádzka ružovou zahradou. Ochlastala sa- zabila nevinného človeka,sposobila bolesť jeho príbuzným, možno aj finančné problémy-musí niesť následky za svoju hlúposť. Žiadne ľutovanie, je to rozmaznaná čúza

ivoadler ( 20. května 2014 22:01 )

Ať si to jde odsedět k nám. My máme fešácký kriminál, u nás epileptický záchvat nedostane.

majojo ( 20. května 2014 21:31 )

Osobní zkušenost ne, na vlastní oči ano.

majojo ( 20. května 2014 19:10 )

No, tak ona se otočila k dítěti za jízdy během řízení, takže toho pána, ať kličkoval nebo ne, přehlédla jak družstevní lány.

Zobrazit celou diskusi