Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rezešová v obavách: Pozůstalí chtějí nový proces a nový trest!

Autor: tas - 
6. května 2014
06:45

Pro Evu Rezešovou Varholíkovou (36) měl být dnes den D. Ráno měla být převezena k maďarskému soudu, který měl opět rozhodovat o její vině, či nevině. A poprvé se tam také měla setkat s novou právničkou protistrany. Soud se ale nekonal, co se stalo?

Nová právnička pozůstalých po tragické nehodě Orsolya Somogyi se ještě před dnešním soudním zasedáním nechala slyšet, že pro Slovenku bude požadovat nový proces s novým rozsudkem.

„Po dohodě s rodinou pozůstalých bychom přivítali, kdyby znova došlo k novému projednávání u soudu prvního stupně. Chtěli bychom také, aby došlo ke změně rozsudku prvostupňového soudu,“ prozradila Novému Času Somogyi. „Kdokoliv, kdo zná všeobecné okolnosti, za jakých k tragédii došlo, může zkonstatovat, že Varholíková je v určitém rozsahu vina ze smrti čtyř lidí,“ řekla ještě.

K novému procesu se pozůstalí odhodlali i přesto, že by už raději měli soudní tahanice za sebou. „Uvítali by, kdyby se případ uzavřel co nejdřív a skončil by mediální zájem. Jde o to, že dokud nebude případ uzavřený, nemůže skončit ani jejich smutek a při každé nové výpovědi se jejich rány opět otevírají,“ dodala.

Soud se ale dnes nakonec nekonal, Rezešová se omluvila ze zdravotních důvodů. Již na konci dubna si stěžovala na velké bolesti břicha, kvůli kterým musela být nakonec převezena do jedné z budapešťských nemocnic. Soud byl odročen na 22. Května.

sars ( 6. května 2014 14:09 )

 Zase budou slovickarit u soudu a nakonec ta spita behna bude nevina,divim se te rodine ze ji krkem nezakroutili,zbohatlici muzou vse a vsude na svete.

sores ( 6. května 2014 09:13 )

Jen ať sedí feťačka o.chlastaná jaképak slitování. Ať je ráda že nezabila ve vyspělém státě, tam se se zločinci nebabrají a hlavně dávají vysoké tresty.V našem rozvojovém Česko - Slovensku jsou mini tresty pro zločince.

salto ( 6. května 2014 08:39 )

Oni peníze nejsou taky všechno, inu i tato "elita" by si měla uvědomit, že jsou taky jenom lidi a podle toho se chovat

francjosef ( 6. května 2014 07:24 )

Tady není co řešit.Zabila v opilosti 4 lidi,tak není co řešit.AŤ v kriminále shnije.

Zobrazit celou diskusi