Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rezešová se nedostavila k soudu: Skolil ji záhadný virus!

Autor: shp - 
6. května 2014
19:42

Prominentní vězenkyně, milionářská dědička Eva Varholíková-Rezešová (36), se nedostavila k soudu, který projednává její případ. Skolil ji totiž záhadný virus, kvůli kterému byla již minulý týden hospitalizována v maďarské nemocnici.

Rezešová v roce 2012 zabila na maďarské dálnici čtyři lidi při autonehodě, kterou způsobila pod vlivem alkoholu. Dostala šest let vězení, ale jak obhájce, tak žalobce se proti rozsudku odvolali. Probíhají tak další stání, která mají rozhodnout o osudu zhýralé slovenské prominentky. Pozůstalí po obětech navíc prahnou po vyšším trestu.

Matka odsouzené Eva Rezešová přijela před soud jen chvíli před jeho začátkem. Zůstala však sedět ve voze, takže možná moc dobře věděla, že se její dcera k soudu nedostaví. Po odročení soudu se k jejímu autu přišel podívat právník Péter Novák, kterého matka Rezešové po krátkém rozhovoru následovala v autě.

Odsouzenou prominentku skolila záhadná nemoc. „Trápí ji virové onemocnění. Za týden půjde na vyšetření a potom se rozhodne, zda zůstane v nemocnici, nebo ji převezou zpět do vězení,“ řekl zdroj Novému Času. Rezešová se momentálně nachází v nemocnici, která je ve věznici pro mladistvé v obci Tököl.

Její stav přitom opravdu není dobrý. „Lékař uznal, že se jednání soudu nemůže zúčastnit. Když se její stav nezhorší a správným stravováním se dá do pořádku, za dva týdny bude schopná se k soudu dostavit,“ prohlásila soudkyně Sarolta Stubeczky.

salto ( 7. května 2014 08:39 )

To je horší jak podebraná pata

diella ( 6. května 2014 21:09 )

Hmm, to bude asi něco závažného ... něco ala Regina Rázlová. Pomůže jen léčení amnestií, ta u umělkyně zabrala také perfektně. I na nevyléčitelnou roztroušenou sklerozu.

Zobrazit celou diskusi