Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rezešová v base šije: Vyrobila si i tuhle kabelku!

Autor: ljš - 
20. února 2014
14:11

Milionářská dcerka Eva Rezešová (36) sedí v maďarské base a krom ztráty luxusu také konečně poznává, co je to práce. Spolu s ostatními vězeňkyněmi prý v rámci speciálního programu šije různé věci z použitých materiálů. A prý si tak vyrobila i tašku, kterou sebou nosí na každé soudní jednání.

Podle maďarských médií je Rezešová vzornou vězeňkyní. Dodržuje samozřejmě také nařízení, podle kterého musí maďarští odsouzení za mřížemi pracovat. Dcera ocelářského magnáta tak dostala do rukou šicí stroj a z použitých tkanin vyrábí různé výtvory.

Podle deníku Bors si Eva dokonce sama ušila riflovou tašku, kterou si sebou nosí na všechny soudní jednání. O tom, že jde o její vlastní výrobek, svědcší hned několik detailů - rozhodně se na první pohled nejedná o žádnou luxusní značku, je vyrobená z použité rifloviny a ozdobená modrými mašličkami. Viditelně ručně přišitý je i zip. 

Výtvor pro Rezešovou zřejmě hodně znamená, nosí ho sebou do soudní síně jako talisman. Zatím jí ale příliš mnoho štěstí nepřinesl. Za zabití čtyř lidí v opilosti byla odsouzena k šestiletému trestu, proti tomu se ale odvolala a čekání na nový soud si měla užívat v luxusním domácím vězení, to ale nakonec soud zamítl a miliardářka se tak ocitla znovu v base.

 

tenzmrtodvedle ( 26. února 2014 23:30 )

At si radsi vyrobi opratku a obesi se na ni. Cubka jedna nafoukana. Lito je ji jenom sama sebe,osudy jinych,ani tech co je sama zabila a jejich rodin ji nezajimaji.

fotrpjotr ( 20. února 2014 18:28 )

Kdoví,co bude vyrábět Nečasova domina.

ivoadler ( 20. února 2014 18:26 )

Evo, Evo, ty se nevdáš, povídali, že jí nemáš. Však já si jí ušiju, ušiju, z krepovýho papíru. Za těma mřížema je mi moc sympatická.

sores ( 20. února 2014 14:56 )

 Stejně mají kriminálníci havaj v base. Za komančů takový přepych neměli ani náhodou, hernu, televizi, knihovnu a vůbec prostředí. Dříve si každý vězeň musel vydělat na pobyt,jídlo,vodu atd.a hlavně makat.Žijí a flákají se tam z našich daní. Což je bordel, jsou zločinci tak taky musí za to pykat a ne se mít celkem dobře.

danda5 ( 20. února 2014 14:47 )

Ty picoooooooooooooo tak to je moc kurva tu resite uplne hovno ona zabije lidi a tupej dementni blesk resi kabelku Rezesove normalni tupa retardovana novinarska hovna Jiz ponekolikate prosim o smajliky co zvraci ci o hovna vhodne sem na vase clanky magori

Zobrazit celou diskusi