Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Rezešová se psychicky zhroutila: Převezli ji do vězeňské nemocnice!

Autor: shp - 
6. prosince 2013
18:20

Na zhýralou slovenskou prominentku Evu Rezešovou-Varholíkovou (36) toho bylo už příliš! Poté, co ji po jedenáctidenním pobytu v luxusním domácím vězení chtěla převézt policie zpátky do basy, se nemohla odtrhnout od zámožných příbuzných, načež se zhroutila.

Za zabití čtyř lidí na maďarské dálnici byla Rezešová odsouzena na šest let za mříže. Její advokát pro ni ale vyjednal domácí vězení, což v případě magnátovy dcery znamenal pobyt v luxusním bytu na břehu Dunaje. Jenže proti tomuto rozhodnutí podal prokurátor stížnost a Rezešová měla putovat zpátky za mříže.

Když si pro ni přijeli policisté, Rezešová se vyděsila a zuby nehty se držela svých příbuzných, které nechtěla za žádnou cenu opustit. Nakonec se psychicky zhroutila, a to před vlastní dcerou Alexandrou, která je ze zásahu policie v šoku.

Namísto vězeňské cely tak nakonec putovala Rezešová přímo do vězeňské nemocnice, kde jí musely být podány uklidňující léky. Právník Rezešové sice tvrdil, že počítala s tím, že domácí vězení bude trvat jen chvíli, ale její hospitalizace mluví o opaku.

vicky222 ( 7. prosince 2013 09:56 )

Rozsudek byl polickem pro kazdeho normalniho smrtelnika, ktery se zrovna netopi v penezich jako ona. Kdo to jakziv videl, aby se za smrt 4 lidi sedelo v luxusnim apartma a slavilo a chlastalo. Jela opila, psala za jizdy sms a najizdela do Fiatu. At si odsedi 6 let natvrdo a basta !!!

sores ( 7. prosince 2013 09:49 )

Pořád je na tom líp, nežli ti pozůstalí po těch které jim zabila, ožrala odporná. Jen ať to nehraje k.rysa odporná!

vrtajzub ( 7. prosince 2013 05:33 )

To jej teda dlho trvalo kým sa psychicky zrúúútila

pgga ( 7. prosince 2013 03:51 )

Ty jsi jeden z nejvetsich totalnich idiotu zde na diskuzich...fuck you..

hofihofi ( 7. prosince 2013 02:41 )

Penize jsou hezka vec, ale nekdy to s nima nejde.

Zobrazit celou diskusi