Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rezešová se v base nenudí: Zdobí si celu a chystá vánoční besídku

Autor: ljš - 
16. prosince 2013
16:25

Myslela si, že letošní svátky stráví v luxusním domácí vězení v apartmánu na břehu Dunaje, jenže soud udělal miliardářské dcerce Evě Rezešové čáru přes rozpočet a poslal ji zpátky do maďarské basy. Tam si teď Slovenka krátí čas zdobením cely a přípravou na vánoční besídku.

"V každé věznici chystají vězni a zadržované osoby vánoční program, který pak představí rodině a ostatním vězňům během besídky," informovalo server Pluska.sk tiskové oddělení věznice.

Rezešová a její spoluvězenkyně si dokonce mohou celu vánočně vyzdobit a nepřijdou ani o vánoční stromeček, který je umístěný ve společné místnosti.

Miliardářka si teď  musí dávat velký pozor, aby nijak neporušila režim věznice. Za dobré chování ji totiž může čekat vytoužená odměna - jedna návštěva navíc. Ta může být v těžký čas vánočních svátků doslova k nezaplacení i pro ženu, která si může koupit téměř vše.

Rodina, a především její milovaná dcera, může Rezešovou navštívit krátce před Vánocemi. Přinést ji však podle pravidel věznice může pouhé dva dárky. Musí si ale zvykat s velkou pravděpodobností to nebude poslední Štědrý den, který v Praze stráví.

Ještě těžší Vánoce však čekají pozůstalé, kterým opilá miliardářka při tragické nehodě vzala čtyři jejich milované.

podplachetkouosoba ( 16. prosince 2013 17:46 )

oni nevědí, že Praha není všude

russoo ( 16. prosince 2013 17:24 )

Redaktore co to hulíš za matroš? Tak ona Rezešová bručí v Praze?Cituji... "Musí si ale zvykat s velkou pravděpodobností to nebude poslední Štědrý den, který v Praze stráví."

siroky11 ( 16. prosince 2013 16:59 )

jóóó prachy , ty jsou mocné všude, v Maďarsku, na Slovensku a u nás také . Nyní jde pouze o to , kolik berou maďarští soudci

Zobrazit celou diskusi