Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dům hrůzy: Bordelářka ve Varech se nechce stěhovat! Páchnoucí profesorka kašle na soud

Autor: Kateřina Moravcová - 
17. dubna 2014
05:39

S vystěhováním profesorky bordelářky to asi nebude tak jednoduché. Soud sice rozhodl, ale žena si neustále klade nové podmínky. Byt od magistrátu odmítla, chce žít v ateliéru.

Jak Blesk informoval, karlovarský soud rozhodl, že se problémová nájemnice Jarmila L. (73) musí z bytu plného výkalů, harampádí a plísně odstěhovat. Jenže najít jiný byt pro bývalou profesorku výtvarných umění bude zřejmě oříšek. „Nabídli jsme ji ubytování v domě s pečovatelskou službou v Jateční ulici. Přestěhovat by se mohla okamžitě. Ve spolupráci s Armádou spásy bychom jí zajistili i přestěhování osobních věcí. Paní Jarmila tuto nabídku ale neakceptovala,“ říká mluvčí magistrátu Helena Kyselá.

Chce ateliér

Ženě pronajalo město před časem za symbolickou korunu ateliér, ve kterém bývalá profesorka maluje. Své věci chce přestěhovat právě tam. „To ale není možné. Jedná se o nebytový prostor, který nesplňuje parametry bytové jednotky,“ doplňuje Kyselá.

Obyvatelé domu hrůzy se proto obávají, že se paní Jarmily i přes soudní rozhodnutí jen tak nezbaví. „Dáme jí lhůtu na vystěhování do konce června, pak se uvidí,“ dodává domovník Miloslav Németh.

ruudazvostravy ( 17. dubna 2014 19:07 )

Nó bejby,nebuť labuť.Vono mýt f baráku zavedeney prasečák,to ye ouplný terno.Takovey vovárek,nebo yaternička pak potěšý yak na dušy,tak na yaziku.A dyš ye k tomu eště řátka erteplý a lavór červenýho zélý a potom navrch belýk Gambáče,tak to bi čovjek za to dal y státní přýslušnost.Neyní nat to,se pjekně nadlábnout,pak se párkrát uprtnout a natáhnout se na kanape,ny?

anka ( 17. dubna 2014 14:58 )

hofiku, musim te zklamat, jelikoz se jedna o pani profesorku, tak vsichni vedeli, ze to cikanka nebude..

naidka ( 17. dubna 2014 11:46 )

starypes vyhrál bleskovou soutěž Nejpes, tak si troufá.

naidka ( 17. dubna 2014 11:44 )

hofíku, klídek, však se dočkáš, oni nezklamou.

naidka ( 17. dubna 2014 11:42 )

Zobrazit celou diskusi