Jisté je, že Karlovarský filmový festival je pro kdejakou více či méně známou osobnost společenských rubrik výzvou předvést se. Připomenout veřejnosti. Byť prchavě ji zaujmout. Fotografové jsou na každém rohu, party, lemují červené koberce… A pro ostře sledované celebrity je pak tento kulturně společenský podnik prověrkou prezentace, kultivovanosti, vkusu a důležitého citu pro společenskou příležitost.

Never ending story

Na slavnostním i zakončovacím ceremoniálu se to určitě bude velkými toaletami hemžit byť verze společenských koktejlek je také zajímavou (leckdy opomíjenou) kartou této glamour hry. Velké róby se pravděpodobně objeví i na jiných doprovodných party a leckde, díky nedostatku citu pro věc, vyzní nepatřičně. Zkrátka známý český mix vytahaných džínsů, potištěných trik ve společnosti sak, malých a velkých společenských kreací…

Kdejaká herečka, modelka se na festivalu zajisté stane více či méně dobrým věšákem vypůjčených modelů luxusních značek a na repertoáru společenského panoptika nebude chybět ani silně menšinová snaha o kreativitu, jedinečnost, extravaganci s nejistými výsledky…

I letošní ročník bude mít na poli módy vítěze a poražené včetně bizarních figurek typu pseudomodelky Dominiky Mesarošové, majících pocit, že obří prsní implantáty otáčejí svět. Nicméně, jak bylo zmíněno, ohlédnutí za minulou módní show MFFKV může být návodem jak ano a ne.

Klára Issová: Vyšší dívčí

Známka: 1

Stačí málo, méně je víc, říká se právem. Na společenské akce Filmového festivalu Karlovy Vary, jež dovolují elegantní nenucenost, je tato kombinace dlouhé sukně, transparentní košile a na ní navrstvené slupky úpletu dobrou a nadčasovou inspirací. Včetně volby styling oživujícího psaníčka. Nenápadné a sofistikované, chce se říct…

Klára Issová: Stačí málo, méně je víc, říká se právem. Na společenské akce Filmového festivalu Karlovy Vary, jež dovolují elegantní nenucenost, je tato kombinace dlouhé sukně, transparentní košile a na ní navrstvené slupky úpletu dobrou a nadčasovou inspirací. Včetně volby styling oživujícího psaníčka. Nenápadné a sofistikované, chce se říct…
Autor: Herminapress

Jana Plodková: Hluché ambice

Zmámka: 3

Ani modely slovutných, malé jmění obnášejících značek aplaus na scéně nezajistí. Důkazem jsou i mnohé kreace křehké, typově jedinečné Jany Plodkové. Včetně rustikálních, v kanafasové kostce vyvedených a se stylem vintage si pohrávajících šatiček. Nositelce na sexy přitažlivosti nepřidávají, outfit je výkřikem do prázdna.

Jana Plodková: Ani modely slovutných, malé jmění obnášejících značek aplaus na scéně nezajistí. Důkazem jsou i mnohé kreace křehké, typově jedinečné Jany Plodkové. Včetně rustikálních, v kanafasové kostce vyvedených a se stylem vintage si pohrávajících šatiček. Nositelce na sexy přitažlivosti nepřidávají, outfit je výkřikem do prázdna.
Autor: Herminapress

Dominika Mesárošová: Podřadná erotičnost

Známka: 4

Má pověst zlatokopky, která svůj kontroverzní věhlas postavila na obřích implantátech prsou, jež vystavuje s rafinovaností holky od tyče. V pod zadek sahající sukni odhalené nohy na vysokých podpatcích plus balóny ňader ve slupce jemného úpletu možná jisté muže nadchnou, ale estéti pokrčí rameny a pronesou věty o nepatřičnosti, ordinérnosti.

Dominika Mesárošová: Má pověst zlatokopky, která svůj kontroverzní věhlas postavila na obřích implantátech prsou, jež vystavuje s rafinovaností holky od tyče. V pod zadek sahající sukni odhalené nohy na vysokých podpatcích plus balóny ňader ve slupce jemného úpletu možná jisté muže nadchnou, ale estéti pokrčí rameny a pronesou věty o nepatřičnosti, ordinérnosti.
Autor: Herminapress

Modelka Andrea Verešová: Cena za něžnost

Známka: 1

Zdobná výšivka, působivá vlečka a noblesně zastřená bílá jsou na velkých toaletách, jež kdejaká parádnice na rudé koberce, velké večery festivalu obléká, často používané. Tato se z oslnivého standardu vymyká tím, jak dokáže vyzývavost dekoltu tišit tříčtvrtečními rukávy a opulentní materiál prodat jednoduchým střihem.

Andrea Verešová: Zdobná výšivka, působivá vlečka a noblesně zastřená bílá jsou na velkých toaletách, jež kdejaká parádnice na rudé koberce, velké večery festivalu obléká, často používané. Tato se z oslnivého standardu vymyká tím, jak dokáže vyzývavost dekoltu tišit tříčtvrtečními rukávy a opulentní materiál prodat jednoduchým střihem.
Autor: Herminapress


Jiří a Andrea Bartoškovi: První liga

Známka: 1

Podle ředitele festivalu Bartošky by se daly psát módní příručky pro džentlmeny a ve Varech je ďáblem, jenž nosí Pradu. Jeho neméně šarmantní manželka k ní mnohdy sahá také, ale loni na zahájení zvolila pudrově narůžovělou kreaci se sukní s vystříhávaným vzorem z materiálu připomínající glamour neopren pocházející z dílny skvělé návrhářky Liběny Rochové.

Jiří a Andrea Bartoškovi: Podle ředitele festivalu Bartošky by se daly psát módní příručky pro džentlmeny a ve Varech je ďáblem, jenž nosí Pradu. Jeho neméně šarmantní manželka k ní mnohdy sahá také, ale loni na zahájení zvolila pudrově narůžovělou kreaci se sukní s vystříhávaným vzorem z materiálu připomínající glamour neopren pocházející z dílny skvělé návrhářky Liběny Rochové.
Autor: Herminapress


Eliška Balzerová: Trapné selhání

Zmámka: 5

K atraktivním společenským událostem karlovarské přehlídky kinematografie patří i elitě určená Moët párty, jež se minulý rok nesla v duchu éry filmu Velký Gatsby. Skvělá, půvabem i charismatem oplývající herečka téma odbyla péřovou čelenkou, která úlet nepatřičného outfitu, jenž by i v civilu byl diskutabilní, těžce umocnila.

Eliška Balzerová: K atraktivním společenským událostem karlovarské přehlídky kinematografie patří i elitě určená Moët párty, jež se minulý rok nesla v duchu éry filmu Velký Gatsby. Skvělá, půvabem i charismatem oplývající herečka téma odbyla péřovou čelenkou, která úlet nepatřičného outfitu, jenž by i v civilu byl diskutabilní, těžce umocnila.
Autor: Herminapress


Jitka Čvančarová a Petr Čadek: Disharmonie v páru

Známka: 3

Sexy bruneta pobyt ve Varech sloučila s nadací Debra, které je patronkou. V módní prezentaci se jistila stylistou Pokorným a její společenské kreace vesměs zaujaly včetně tohoto modelu. Bohužel manžel k ní outfit mnohdy nevyladil, což platí i pro kombinaci černé košile s příliš ohrnutými džínsy korunovanou festivalovou stužkou k akreditační kartě.

Jitka Čvančarová a Petr Čadek: Sexy bruneta pobyt ve Varech sloučila s nadací Debra, které je patronkou. V módní prezentaci se jistila stylistou Pokorným a její společenské kreace vesměs zaujaly včetně tohoto modelu. Bohužel manžel k ní outfit mnohdy nevyladil, což platí i pro kombinaci černé košile s příliš ohrnutými džínsy korunovanou festivalovou stužkou k akreditační kartě.
Autor: Herminapress


Tatiana Pauhofová: Echo padesátých let

Známka: 1

Před velkou toaletou dala přednost atraktivnímu modelu krátkých šatů z tuhého taftu zapůjčených od Diora. Od této značky bylo i psaníčko, jež na festivalu doplňovalo modely mnoha žen. Bohužel efektní náramek se s prošíváním kabelky poněkud tluče, ale barevná kombinace nažloutlé, béžové plus fialkové je velmi příjemná.

Tatiana Pauhofová: Před velkou toaletou dala přednost atraktivnímu modelu krátkých šatů z tuhého taftu zapůjčených od Diora. Od této značky bylo i psaníčko, jež na festivalu doplňovalo modely mnoha žen. Bohužel efektní náramek se s prošíváním kabelky poněkud tluče, ale barevná kombinace nažloutlé, béžové plus fialkové je velmi příjemná.
Autor: Herminapress


Tereza Voříšková: Decentní etuda

Známka: 1

Hladké, ke krku uzavřené pouzdro šatů s dlouhými rukávy si s prvky zdobnosti, dekorativností vzoru či materiálu nepohrává. Sází na údernost barvy a přísně jednoduchý střih ve službách minimalismu. Ležérně vyčesané vlasy, stříbrný akcent náušnic a příjemná béžová na kabelce a střevíčkách s kreací ladí, celkový dojem umocní.

Tereza Voříšková: Hladké, ke krku uzavřené pouzdro šatů s dlouhými rukávy si s prvky zdobnosti, dekorativností vzoru či materiálu nepohrává. Sází na údernost barvy a přísně jednoduchý střih ve službách minimalismu. Ležérně vyčesané vlasy, stříbrný akcent náušnic a příjemná béžová na kabelce a střevíčkách s kreací ladí, celkový dojem umocní.
Autor: Herminapress