Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

8 nejlepších aprílových vtípků: Jak napálit kamaráda?

Blesk.cz vám přináší 8 velmi povedených aprílových vtípků.
Blesk.cz vám přináší 8 velmi povedených aprílových vtípků.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: neo - 
22. března 2023
14:55

1. duben – nejvyšší čas pobavit se na něčí účet. Pokud vám chybí inspirace, učte se od mistrů aprílového žertování. Jejich vtípky Blesk posbíral od škodolibců, kteří je popsali na internetu! Nezapomínejte však, že legrace musí být, ale že i soucit je občas na místě.

1. Hrátky s časem

Období po změně na letní čas tomu přímo nahrává. Naše biorytmy jsou tak zmatené, že když partnerovi uberete ještě hodinu, ani si toho nevšimne. Můžete mu také milosrdně hodinu vrátit, ale za pozdní příchody vám asi nikdo nepoděkuje.

2. Sušenky s pastou

Olíznout, omlékovat… ne, zpět. Zakoupit sušenky, seškrabat lahodný krém a místo něj namazat, no ano, zubní pastu. Tohle vám mlsalové dlouho nezapomenou.

3. Duha na čelním skle

Chcete svým přátelům dopřát aprílovou duhu? Stačí připravit pod stěrač voskovky, popřát šťastnou cestu a ve chvíli, kdy začnou stěrače stírat, být hodně daleko.

4. Záludná hygiena

I v koupelně může na Apríla číhat nebezpečí. Pokud nalakujete mýdlo bezbarvým lakem na nehty, může být pro spolubydlící hygiena docela překvapivá, zrovna tak, pokud vyměníte tekuté mýdlo za lubrikační gel.

5. PC vtípek

Kouzlit se dá hlavně s pozadím plochy. Nemusíte být zrovna hacker, abyste na ni dokázali umístit vtipný obrázek nebo vlastní „chybovou“ hlášku.

6. Kancelářské vtípky s izolepou

S průhlednou lepící páskou užijte spoustu legrace. Můžete jí kolegům přilepit zásuvky, nebo jí polepit razítko.  

7. Fresh folie - naše zbraň

Potravinová folie bude na Apríla vaším velkým pomocníkem. Můžete jí omotat dveře, kancelářský box, a pokud máte chuť a čas, tak dokonce i auto oblíbeného kolegy.

8. Staré, ale stále dobré

Nemáte čas a prostor pro větší akce? Nevadí, menší otvor pod hrdlem plastové lahve odvede taky svou práci a zařídíte ho bleskově. Pak už stačí jen požádat někoho, aby vám lahev otevřel.

Víte že...

„Apríl“ není původním českým zvykem, ale poprvé se o něm v Čechách psalo už v roce 1690? A Jaký byl tehdejší Apríl? Byl to svátek chytáků a jazykových hříček, po tmavé a studené zimě si lidé toužili užít trochu legrace.

yarda ( 23. března 2023 14:06 )

My jsme si s kamarády na SŠ dělali vtípky, třeba jsme rozebrali věci z kamarádova penálu do posledního šroubku. Ale dohodli jsme se, že nebudeme lámat tuhy z verzatilek ani vypouštět inkoust z plnicího pera. Prostě nic co by způsobilo škodu.

karelhlavaty ( 1. dubna 2014 08:27 )

 JEDEN SUPER TIP Nejen na apríla mám pro vás jeden povedený žertíček! Kupte si červené potravinářské barvivo, pozvěte někoho na sklenku červeného a barvivo (stačí ca 1/4 čajové lžičky) mu nepozorovaně nasypte do vína (chuťově neutrální). Pak počkejte, až se dotyčný odebere na WC a uslyšíte nelidský řev. Pak už jen stačí kamaráda uklidnit, že krvavě rudá barva moči je úplně normální, když člověk umírá... P.S. Super je i potažení celého otvoru WC mísy potavinářskou fólií (řádně napnout, aby nebyla vidět, prkýnko přiklopit)

Zobrazit celou diskusi