Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIDEO: Srdceryvné sbohem umírajícího ošetřovatele zvířatům dojalo miliony lidí!

Autor: INT, lm - 
23. března 2014
11:38

Dojemný snímek, na němž se žirafa loučí s umírajícím ošetřovatelem, si získal srdce milionů lidí po celém světě. Sestra nemocného muže potvrdila, že pro Maria byla možnost rozloučit se se svými milovanými zvířaty opravdu výjimečná. Nyní se můžete podívat i na video ukazující, jak se Marius se svými oblíbenými žirafami loučil.

Marius Eijs pracoval 25 let jako ošetřovatel v rotterdamské zoo. Zvířata miloval a proto, když mu lékaři diagnostikovali agresivní nádor na mozku a dali mu jen pár týdnů života, si přál se s nimi rozloučit.

Přikurtovaný na lůžku s modrým polštářem pod hlavou navštívil nejdříve lední medvědy, poté opice a nakonec jeho oblíbené žirafy. Právě tady vzniklo dojemné foto, kdy se k Mariovi skloní žirafa a čumákem ho pohladí po tváři. Tento snímek dobyl celý svět.

"Pro Maria bylo ten moment opravdu výjimečný. Nemůže mluvit, ale viděla jsem mu na očích, že pro něj možnost rozloučit se s kolegy a zvířaty hodně znamenala," popsala srdceryvný moment sestra nemocného muže. "Po dnešku zůstane Marius a jeho bezmezná láska k zoo lidem navždy v paměti a to, i když on už tu nebude," dodala.

naidka ( 23. března 2014 15:56 )

vašíku, máš pozdrav na "lepicí pásce".

naidka ( 23. března 2014 15:55 )

holky, nebečte , třeba se tam někde pan Mario setká se svým jmenovcem žirafákem Mariem (jak příznačné) z kodaňské ZOO a teď se vám chechtají.

andorea ( 23. března 2014 15:25 )

I já.

odetka.odetka ( 23. března 2014 13:51 )

Aj sem si pobecela

andorea ( 23. března 2014 12:49 )

Zobrazit celou diskusi