Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muže (†36) na Bruntálsku zavalil při kácení strom!

Muž zemřel, když kácel s strom. - ilustrace
Muž zemřel, když kácel s strom. - ilustrace  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp, ČTK - 
22. března 2014
23:20

Neopatrně kácel a zaplatil za to životem! Muž (†36) dnes zemřel v Nové Vsi na Bruntálsku, poté co ho při kácení zavalil strom. Svědkové neštěstí muže zpod stromu vyprostili asi po deseti minutách a začali jej oživovat, ale nepodařilo se to ani jim, ani přivolaným záchranářům.

Informoval o tom dnes mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Muž byl podle něj po vyproštění zpod stromu v bezvědomí a bez známek života. „Přítomní zahájili oživovací pokusy. Posádka záchranné služby pokračovala v započaté resuscitaci za pomocí přístrojové techniky a léků,“ popsal Humpl.

Muž utrpěl více četná zranění hrudníku. Lékaři se mu pokoušeli obnovit činnost srdce masáží a defibrilacemi. „Ani po více než hodině však nevedla snaha záchranářů k úspěchu a lékař byl nucen konstatovat smrt pacienta,“ uvedl Humpl.

horstfuxteleshop ( 23. března 2014 08:16 )

Už mám taky toho kácení stromů dost! V tomhle případě navíc ten chlap musel být úplný střevo, protože nechápu, jak moh podříznout strom a nechat ho na sebe padnout. No, aspoň už nemůže škodit a svou neopatrností zabít ještě někoho jiného.

horstfuxteleshop ( 23. března 2014 08:11 )

svatá pravda Mr. Doune.

zabibol ( 23. března 2014 07:58 )

Top plynem.

bersimalinecka ( 23. března 2014 06:15 )

No jo podívej se kolik stojí uhlí!Dřevo tady u nás prodávají (kradené)10 000 za valník,když položí dva vzrostlé stromy tak mái příjem jak hrom několikrát do roka.Nesázel ,nezaléval jen přišel, pokácel, nechal po sobě haldu větví.Něco zaplatí hajnému že jako nic nevidí...Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu atd.

Zobrazit celou diskusi