Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Soused (19) ubil bezbranného důchodce (80) tyčí: Soudkyně ho pustila, teď vraždil

Autor: lac - 
2. března 2014
16:37

V kaluži vlastní krve vyhasl život seniora Ladislava B. (†80) z Tetčiněvsi na Litoměřicku. Kriminalisté zadrželi jako podezřelého z mordu souseda Františka P. (19).

Vrah starého muže podle zdroje Blesku ubil železnou tyčí. Mladíka, který byl od dětství problémový, opíjel se, fetoval, kradl a napadal okolí, se bála celá vesnice.„Měl být zavřený někde v léčebně. Nedávno zbil jiného starého pána, ale soudkyně mu napsala do posudku, že není nebezpečný,“ míní jeho máma Markéta P. (37), která lituje toho, co syn udělal.

Policie je na informace skoupá. „Zatím jsme ho neobvinili,“ řekla včera policejní mluvčí Alena Bartošová.

Dnes odpoledne ale již policie proti mladíkovi vznesla obvinění. „V neděli v odpoledních hodinách obvinili policisté mladého muže ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ řekla Právu krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

zadnice ( 3. března 2014 10:57 )

Tací "lidé" jako je ta "soudkyně" by se něměli ani rodit!!!!!!!!!!!!!!!!!

jana999 ( 3. března 2014 08:42 )

myslím, že by soudci měli taky nést za své rozsudky odpovědnost a jít do vězení taky a ty co pustí zločince z vazby a ti utečou, měli by si to za ně odsedět soudci

bieseger ( 3. března 2014 08:32 )

Pozor lidé, nenavážejte se do paní soudkyně nebo se naštve a neuvalí vazbu na dalších 20 vrahů a násilníků. Ještě že jsou soudci nedotknutelní, nejvyšší vykonavatelé práva, ti kteří rozhodují o spravedlnosti. Tak snad mu paní soudkyně dá aspoň podmínku než ho zase pošle ven se bavit. K čemu vůbec máme justici? Aby se vrazi mohli smát nad směšnými tresty ? Aby se ti největší korupčníci mohli ještě víc smát proto že mají soudy koupené? Pokus o vraždu v dnešní době už ani není dostatečný důvod někoho vzít do vazby, tak kde to žijeme?!

tarot666 ( 3. března 2014 07:27 )

Soudkyně by mohla nosit kytky na hřbitov

jahodove_ticho ( 2. března 2014 22:08 )

jj škoda že nerozmatlal mozek po zdi paní soudkyni, když už

Zobrazit celou diskusi