Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neviděli jste Pavla? Psychicky nemocný muž zmizel a nemá u sebe léky!

Psychicky narušený muž je nezvěstný od soboty.
Psychicky narušený muž je nezvěstný od soboty.  (Autor: Policie ČR/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
18. února 2014
14:06

Je psychicky nemocný a léky, které na svůj stav užívá, nemá u sebe. Pavel Vávra (25) ze Strunkovic nad Blanicí odešel před čtyřmi dny z domova a od té doby o něm nikdo neslyšel.

Z domova zmizel Pavel v sobotu v šest hodin ráno, což je velmi podezřelé. Léky, které užívá, nechal doma. Jeho mobilní telefon je stále nedostupný.

Policie po mladíkovi rozjela v neděli pátrání, které je zatím neúspěšné. Pavel již v minulosti několikrát z domova zmizel, ubytovával se v hotelech a ubytovnách.

Mladík měří 185 cm, má hnědé vlnité vlasy, modré oči a kvůli své nemoci pomalu mluví. V době zmizení měl na sobě černé šusťákové kalhoty, černou bundu do pasu, černý batoh, a také zřejmě černý společenský oblek. Pokud ho spatříte, volejte neprodleně 158!

Pavel Vávra již v minulosti několikrát z domova zmizel. Pavel Vávra již v minulosti několikrát z domova zmizel. | Policie ČR

xsirax ( 18. února 2014 16:47 )

Jednak jsem ženská ty vemeno tupý a druhak může mít taky třeba "jen" anorexii. Ale ty už máš holt hotovou diagnózu na dálku, jsi prostě lepší než sám doktor. Ach bože, do čeho jsi to zase dal duši?

zaviracispendlik ( 18. února 2014 15:32 )

u schizofreniků nikdy nevíš, jak se zachovají

xsirax ( 18. února 2014 14:37 )

Ještě nevíš co mu je a už má být pod zámkem jako nebezpečný? Tak to byla skutečně hluboká myšlenka ty blběno.

Zobrazit celou diskusi