Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V řece plavala ruka motorkáře z gangu Hells Angels: Popravili ho kvůli zradě?

V řece plavala ruka motorkáře, člena gangu Hells Angels, který je pohřešován už od ledna
V řece plavala ruka motorkáře, člena gangu Hells Angels, který je pohřešován už od ledna  (Autor: profimedia.cz, facebook.com)
Autor: shp - 
13. února 2014
11:18

Zděšený rybář našel na břehu řeky Rýn v německém Duisburgu uříznutou ruku s tetováním, které znamenalo příslušnost k motorkářského gangu Hells Angels. Policie podle otisků prstů zjistila, že jde o pohřešovaného rockera Kaie M. (†32). Vyšetřovatelé se domnívají, že ho drsní motorkáři zabili, protože je zradil.

Hells Angels patří mezi nejobávanější motorkářské gangy, který nemá slitování s nikým ani ničím. Kai M. to poznal na vlastní kůži. Policie podle rozboru tkáně z nalezené ruky zjistila, že byla končetina oddělena velmi ostrým nožem až po smrti muže. Rocker měl na ruce vytetovaná písmena AFFA, který znamenají Angels Forever, Forever Angels (andělé navždy, věční andělé).

Vyšetřovatelé se domnívají, že chtěl rocker přeběhnout ke konkurenčnímu gangu Bandidos. A neloajalitu trestají Hells Angels smrtí. Členství v jejich gangu nelze přerušit. Je nadosmrti. Sám Kai to moc dobře věděl, na tváři měl vytetované číslo 81. Jde o pořadí písmen v abecedě, které symbolizují HA, tedy Hells Angels.

Policie nyní hledá další části motorkářova těla, po kterém pátrají od půlky ledna. Vyšetřovatelé se nyní bojí, aby se na německé půdě neschylovalo k válce motorkářských gangů.

sphere82 ( 13. února 2014 14:58 )

hm, ten překlad máte blbě. Forever Angels znamená zas jen "navždy andělé"; "věční andělé" by bylo Eternal Angels.

marie60 ( 13. února 2014 12:04 )

Ti jsou teda pěkně vygumovaní.

japoko ( 13. února 2014 11:40 )

Motorkáří-sebranka totálních kreténů!!!

Zobrazit celou diskusi