Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Toto je nejděsivější vrah: Má rohy a říká si Ďábel

Caius Veiovis (31) pravděpodobně odstranil tři členy svého gangu, chtěli svědčit proti jeho kamarádovi
Caius Veiovis (31) pravděpodobně odstranil tři členy svého gangu, chtěli svědčit proti jeho kamarádovi  (Autor: Profimedia.cz, epa, reuters)
Autor: bali, mivrk, INT - 
15. září 2011
20:00

Děs a hrůza. Rohy na čele, uprostřed jichž jsou vytetované tři šestky. Další ďábelské znaky křižují obličej i krk, to je Caius Veiovis (31), pravděpodobný vrah tří členů vlastního gangu Hells Angels (Pekelní andělé). U soudu ale tvrďák prosil. Tvrdí, že je nevinný.

Veiovis měl pravděpodobně ještě dva komplice. Adam Hall (34) a David Chalue (44) se nejspíš podíleli na únosu tří členů gangu Hells Angels, ale s vraždami nemají nic společného.

Členové gangu Edward Frampton (58), David Glasser (44) a Robert Chadwell (47) byli nalezeni na odtahovém parkovišti mrtví v srpnu. Masakr měl vypadat jako rituální vražda, ale policie to podle důkazů vyloučila.

Vyšetřování pak zavedlo kriminalisty právě k vůdci gangu Veiovisovi alias Ďáblovi. Tak se mu říká kvůli jeho rohům. Tyto implantáty se vyrábí ze silikonu nebo teflonu a fungují úplně stejně jako prsní implantáty. V Americe je to mezi násilníky velice oblíbené znamení.

Jeho motivem údajně bylo svědectví členů proti Adamu Hallovi, který je obviněn z únosu, zneužívání a obchodu s kokainem. Ďábel chtěl svého přítele chránit. Všichni tři ale popírají, že mají s vraždou cokoliv společného. Veiovis dokonce přísahal u soudu nevinnu.

alenotak ( 16. září 2011 08:46 )

Předpokládám, že přísahal na Bibli....

Zobrazit celou diskusi