Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Porodila do záchodu a dítě zavraždila: Dostala 14 let

Renata K. dostala za otřesný čin 14 let
Renata K. dostala za otřesný čin 14 let  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: ČTK, ljš, Mediafax - 
16. září 2011
10:35

V červnu loňského roku porodila Renata K. (35) dítě do záchodové mísy v domě svého přítele, kde ho nechala bez pomoci. Pak ho převezla na chalupu na Náchodsku, kde ho spálila v krbu. Soud jí za čin vyměřil 14 let vězení.

Podle spisu nechala Renata K. dítě bez pomoci úmyslně, byla si totiž vědoma toho, že spadlo hlavou do výpusti záchodové mísy naplněné vodou. Podle agentury Mediafax pak po deseti minutách dítě vytáhla, ujistila se, že je mrtvé a zabalila ho do oblečení a shovala ho do úložného prostoru společné postele. O dva dny později dítě spala v krbu na chalupě na Náchodsku.

Žena před soudem odmítla z psychických důvodů vypovídat. Její obhájkyně Tereza Jelínková řekla, že její klientka porod nepopírá, ale tvrdí, že se dítě narodilo již mrtvé. V přípravném řízení také uvedla, že její klientka během těhotenství přemýšlela o tom, že dítě dá k adopci.

Případ byl odhalen shodou náhod při vyšetřování série drobných krádeží v pardubických obchodech. Žena pod záminkou těhotenství prosila prodavačky, aby ji vpustily na toalety a při tom jim kradla peněženky.

12356 ( 16. září 2011 15:27 )

....Cesky to umi skvele?... a ty jsi kdo?

12356 ( 16. září 2011 15:16 )

Do prkynka, nechces si trosku predelat svuj nick? Mame ho dost podobny a mne docela stve, ze pises tak zoufale.

12356 ( 16. září 2011 15:14 )

Takovych pripadu najdes dost, bohuzel nikdy tisk nezverejni to, co se deje v romskych komunitach. To by totiz byla diskriminace. Jak jiste sis vsimla, tak pokud kradeze, prepadeni, vrazdy na vetsine,nikdy se neuvadi etnikum, ale pokud je to vice versa tak si honem media pospisi a snazi se o pozitivni diskriminaci. Ze je incest trestny vime vsichni a taky se podle zakonu tresta, ale to co se stalo v Jihlave je postavene na hlavu, otec misto toho, aby sel sedet, tak je oslavovan

papusha ( 16. září 2011 14:53 )

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zahranici/159283/otresny-incest-renate-46-porodila-3-deti -otci-1-stryci.html

mojekniha ( 16. září 2011 14:46 )

Plný jsou ale bez vraždění!Každý člověk se dostane někdy do problémů-ale to neznamená,že musí vraždit.Češky to umí skvěle.Je to hrůza,a na to by jste se měli,už konečně připravit a zjednat nápravu a řešit tenhle velkej problém!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání