Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exekuce u šéfa motorkářského gangu: Ujel jim a hrozí pomstou

Dům pekelného anděla hlídali policisté se samopaly
Dům pekelného anděla hlídali policisté se samopaly  (Autor: Mediafax)
Autor: rvs, ljšk - 
2. listopadu 2011
22:10

Začátek války motorkářského gangu s exekutory! Tak to včera vypadalo v obci Točná nedaleko Prahy. Exekutoři tam ráno přijeli zabavit majetek vysoce postavenému členovi české odnože obávaného motorkářského gangu Hell´s Angels (Pekelní andělé) a muž si to odmítl dát líbit.

Motorkář má údajně dluhy ve výši desítek milionů. Exekutory nejdříve odmítal vpustit dovnitř, později jim otevřel. Brzy ale nastal další problém. „Během exekuce došlo ke konfliktu, když exekutor muži oznámil, že mu zabaví i motocykl,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová. "Pekelný anděl" zareagoval tím, že nasedl na motorku a odjel.

Muž údajně při odjezdu pohrozil, že se vrátí. Exekutoři proto na místo zavolali policii. Všechny příjezdové cesty k rodinnému domu hlídali příslušníci zásahové jednotky v kuklách a se samopaly. „Není vyloučeno, že muž své výhrůžky splní a vrátí se údajně v doprovodu motorkářského gangu. Proto jsme přijali adekvátní bezpečnostní opatření,“ uvedl na místě velitel zásahu Jan Simmerl.

Policejní akce skončila odpoledne poté, co exekutoři z místa odvezli všechen motorkářův majetek.

podlesni ( 13. února 2014 14:13 )

Já se tomu pánovi nedivím, motorka je jeho srdeční záležitost. Kdo ví jak je to s těma dluhama, kolikrát víc mu napálili nakonec a soud to klidně schválil, na toto téma bylo toho napsáno dost a dost. Nakonec, teď, když se motorkáři vražděj už i u nás, mám docela dobrý pocit z toho, že jeden exekutor bude mít pár dní strach!!!! Motorkáři bych pak radila, aby zůstalo jen u slovních výhrůžek, z toho se vyseká, ale z nějakého ublížení na zdraví, to by bylo horší, víme jak ti exekutoři jednají, takovej by se mohl dorazit třeba i sám, jen aby zavařil....

e.44 ( 3. listopadu 2011 11:30 )

Ty žiješ někde v izolaci, že tu popisuješ to, jak by to asi mělo vypadat, ale o tom, jak to ve skutečnosti chodí nemáš ani páru?

dali88 ( 3. listopadu 2011 11:27 )

uz aby to bylo.mohli by pritom sebrat jao melouch nasi zkorumpovanou vladu a justici.HELS ANGELS drzim vam palce pokud to udelate

imrich ( 3. listopadu 2011 10:59 )

Vy jste se asi trochu spletl,ne? Exekutoři přeci jen vykonávají pravomocně odsouzené rozsudky nad dlužníky, tak jakcí zloději? Představte si, že byste půjčil známému dejme tomu milion korun, o by Vám je nevrátil, ale vesele by před Vámi jezdil novým autem, které si za Vaše peníze koupil? Jediná legální cesta je se obrítit na soud, pak na exekutora, který má moc takovému sousedovi auto zabavit a také další jeho majetek, prodat to a Vám vyplatit peníze, co Vám soused dlužil. Ano, pokud dělají exekutoři excesy, tak mají odpovídat za způsobenou škodu, ale uvědomte si, že exekutor nekoná bez pravomocného rozhodnutí soudu, který rozhodl o tom, že někdo dluží a má svůj dluh zaplatit. Pokud se navážíte do exekutorů, tak pouze podporujete lidi kteří nechtějí platit své dluhy.

siroky11 ( 3. listopadu 2011 07:46 )

Myslím že už to nebude dlouho trvat a bude to i u nás. Policajtů ubývá, těch zlodějů, co živí Vládu ČR a ty líné poslance, přibývá, bude třeba "regulovat" jejich stavy (snad i odstřelem - každá rána dobrá)Je to státem podporovaná zlodějská banda, která za dlužných 1000 Kč sebere třeba celý dům.To nemá obdoby!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání