Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přestřelka v Roztokách: Ozbrojený lupič utíkal, policisté ho zastřelili!

Autor: rvs, mal - 
21. ledna 2014
20:26

Při policejním zásahu byl dnes ráno v Roztokách u Prahy postřelen podezřelý muž, který poté zemřel. Policisté chtěli zadržet nebezpečného lupiče, on byl ale ozbrojený pistolí a utíkal. Případ nyní vyšetřuje policejní inspekce.

Policisté chtěli zadržet nebezpečného lupiče, on byl ale ozbrojený pistolí a utíkal! Tak vypadal incident, která se odehrála včera v Roztokách nedaleko Prahy. Muž na následky postřelení zemřel.

K incidentu došlo brzy ráno na ubytovně v areálu benzinové pumpy. Podle TV Prima šlo o Jiřího H., podezřelého z řady přepadení kamionů. Na ubytovně, kde se ukrýval před spravedlností, ho policisté vypátrali a on se ještě za tmy snažil utéct oknem.

Video Přestřelka před ubytovnou! Zemřel prchající narkoman! - Richard Veselý
Video se připravuje ...

Policisté proto začali střílet a jedna ze střel prchajícího pachatele vážně zranila. „Utrpěl vážný úraz břicha,“ uvedla mluvčí středočeské záchranky Tereza Vojtová. Zraněný muž po převozu do nemocnice zemřel. Střelbu vyšetřuje policejní inspekce.

mortis69 ( 22. ledna 2014 04:11 )

Skvělá práce hoši Jen houšť,a větší kulky

gabreta ( 22. ledna 2014 01:38 )

To že je v pátrání napsáno "neozbrojený" neznamená že se nestačil ozbrojit!! A když se gauneři chovají jako v Americe, tak Poldové se musejí chovat taky tak. Ono asi na blba s pistolí na útěku nestačí pokřikovat Ty,ty,ty!!

maty4180 ( 22. ledna 2014 00:11 )

neni video?Neni svědek(ne policajt)?Nebude skutečná pravda...!

kuniksicht ( 21. ledna 2014 22:09 )

jaky obhajovani strelby....mel na vyzvu zastavit. takze je dobre, ze to takhle dopadlo.....odpadl dalsi, co ho nebude treba osetrovat a krmit v kriminale. jen tak dale hosi policajtsky....do toho. v tomhle vam fandim. konecne jste prebrali "ty" americky manyry

hofihofi ( 21. ledna 2014 22:03 )

Ozbrojeny a nestrilel, ty cajti si to mnozna vymysleli, aby obhajili strileni.

Zobrazit celou diskusi