Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Letos se od televize jen tak nehneme: Ty nejlákavější seriály roku 2014!

Autor: shp - 
13. ledna 2014
20:26

Napětí, humor i akce. Letos bude na televizních obrazovkách všeho dostatek. České televizní stanice si totiž pro diváky přichystaly nálož atraktivních seriálů, ze kterých si ten svůj oblíbený vybere každý. Blesk.cz přináší přehled těch nejzajímavějších zahraničních seriálů, které letos můžete vidět na našich obrazovkách.

Rok 2014 bude na českých obrazovkách plný nejenom nových pecek, ale návrat zahlásí i známé seriály, které si i u nás získaly tisíce příznivců.

Revoluce (Revolution)

V seriálu Revoluce není nikdy nouze o akci a napětí. V seriálu Revoluce není nikdy nouze o akci a napětí. | CSFD.cz/imdb.com

Stanice: Fanda

Datum vysílání: Leden

Během jediného okamžiku vypadla elektřina po celém světě. Nefungují počítače, doprava ani osvětlení. Silnější začínají útočit na slabší, lidé bojují o holé přežití. Spojené státy padly a jejich obyvatelé zformovali nové aliance. Hlavní hrdinové se ohánějí meči, kušemi a o dobrodružství není nouze. Co když ale pořád existuje klíč k nahození elektřiny? Revoluce je postapokalyptický seriál se vším všudy.

Index atraktivity: 9/10


Hra o trůny (Game of Thrones)

Ve čtvrté řadě fantasy Hra o trůny se setkáte se známými hrdiny. Ve čtvrté řadě fantasy Hra o trůny se setkáte se známými hrdiny. | CSFD.cz/imdb.com

Stanice: HBO

Datum vysílání: Duben

Populární epický fantasy seriál, ve kterém nikdy není nouze o erotiku, se na televizní obrazovky vrátí v dubnu. Vysílán bude vzápětí po americké premiéře a tentokrát se můžeme těšit na příběh podle knihy Bouře mečů. Co všechno ještě čeká rod Freyů?

Index atraktivity: 10/10


Lovci zločinců (Person of Interest)

Nesourodá dvojka pátrá po zločincích. Nesourodá dvojka pátrá po zločincích. | CSFD.cz/imdb.com

Stanice: Nova

Datum vysílání: Leden

Bývalý agent CIA John Reese, o kterém si všichni mysleli, že je mrtvý, se vrací do New Yorku poté, co ztratil ženu, kterou miloval. Brzy ho osloví miliardář Haroldem Finchem. Ten ví nejenom o jeho minulosti více, než na první pohled dává najevo. John teď musí zjistit, co má skutečně za lubem. Společně navíc začnou vyšetřovat jeden případ za druhým.

Index atraktivity: 8/10

 

American Horror Story Asylum / Coven

Takto dnes vypadají čarodějky. Do křížku byste se s nimi nechtěli dostat. Takto dnes vypadají čarodějky. Do křížku byste se s nimi nechtěli dostat. | CSFD.cz/imdb.com

Stanice: Prima

Datum vysílání: ?

Nejnapínavější, nejujetější a nejkrvavější seriál bude letos na českých obrazovkách pokračovat druhou a třetí řadou. Každá pojednává o ničem jiném. Nejdříve diváci uvidí příběhy ze sanatoria pro choromyslné, které se odehrávají v 60. letech minulého století. Po jejich stopách se však vydává masový vrah. A nejenom on. Třetí řada pak pojednává o válce klanů čarodějnic v dnešní době. Letos se budeme u obrazovek i hodně bát!

Index atraktivity: 10/10


Hannibal

Doktora Hannibala Lectera hraje v seriálu uznávaný herec Mads Mikkelsen. A roli si vyloženě užívá. Doktora Hannibala Lectera hraje v seriálu uznávaný herec Mads Mikkelsen. A roli si vyloženě užívá. | CSFD.cz/imdb.com

Stanice: Prima

Datum vysílání: ?

Je extrémně chytrý a stejně tak je i brutální. Lidské tělo je pro něj pochoutkou, kvůli které neváhá zabíjet. Vzhledem ke svým zkušenostech pak svou oběť znetvoří tak, aby podezření padalo na masové vrahy. Dámy a pánové, nejznámější filmový kanibal se představí i v seriálové podobě. Doktora Hannibala Lectera není jistě třeba více představovat.

Index atraktivity: 9/10


Dexter

Dexter se na televizní obrazovce představí v poslední řadě s překvapivým koncem. Dexter se na televizní obrazovce představí v poslední řadě s překvapivým koncem. | CSFD.cz/imdb.com

Stanice: Prima

Datum vysílání: ?

Forenzní specialista a vrah vrahů Morgan Dexter se na televizní obrazovky vrátí v poslední, osmé sérii. Ta bude ještě napínavější a krvavější. Přijdou vyšetřovatelé konečně na to, že Dexter se na vlastní pěst pouští do odložených případů a likviduje vrahy nevinných? Seriál Dexter má jeden z nejsilnějších konců v historii televizní tvorby.

Index atraktivity: 10/10


Zdravím, dámy (Hello ladies)

Stuart je nemehlo, s ženami mu to vůbec nejde. Stuart je nemehlo, s ženami mu to vůbec nejde. | CSFD.cz/imdb.com

Stanice: HBO

Datum vysílání: Leden

Stuart je sympatický, ale dosti nemotorný Angličan, který s ženami příliš neválí. Tu pravou se rozhodne hledat v Los Angeles, v nablýskaném městě plném krásných lidí. Jenže místní smetánka ho mezi sebe nechce přijmout. Stuart se však jen tak nevzdává a rozhodne se předvést v tom nejlepším světle. Jenže je to takový popleta. Zdravím, dámy je milým komediálním seriálem pro všechny.

Index atraktivity 8/10


Drákula (Dracula)

Drákulovi žádná žena neodolá. Drákulovi žádná žena neodolá. | CSFD.cz/imdb.com

Stanice: Prima

Datum vysílání: ?

Je přitažlivý, je svůdný, a i když si ho pustíte k tělu, zakousne se vám do tepny. Hrabě Drákula se vrací v novém zpracování, které se odehrává ve viktoriánském Londýně. Tam nechvalně proslulý upír přijíždí vydávaje se za amerického vynálezce, aby se vmísil mezi místní. Jenže jeho úmysly rozhodně nejsou nenásilné. V tomhle seriálu poteče krev!

Index atraktivity 8/10

pepazdp ( 14. ledna 2014 11:51 )

Koho asi zajímá že ty koukáš na céčkový braky?

dzery ( 14. ledna 2014 10:37 )

Alespoň ušetříme.

pepazdp ( 13. ledna 2014 23:39 )

No, jo, no, to víš, ptačí mozky, co nejsou schopný víc než právě to násilí pobrat

kesivres ( 13. ledna 2014 23:39 )

  Jen by mne zajimalo kdo je to -" my se nehneme -"? Pokud autor clanku a dalsi blbosti v plesku ,tak je to ok! Co jineho cekat od tohoto smysluplneho a nepostradatelneho deniku ?

Lan2211 ( 13. ledna 2014 23:36 )

mozna je tam nejake nasili, ale tak spousta jinych prvku, ale to takovy pronaseci takovych trapnych klise holt nevidi, jinak by nemohli rict takovy nesmysl...

Zobrazit celou diskusi