Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Simpsonovi vs. Griffinovi: Sejdou se ve společném díle!

Autor: haj - 
30. července 2014
18:53

Simpsonovi a Griffinovi byli vždy nepřátelé na život a na smrt. Po patnácti letech se obě kreslené rodiny sejdou ve speciálním díle, který se v USA bude vysílat 28. září. V Česku si musíme ještě nějaký čas počkat, zatím nám musí stačit ukázka.

Po dlouhých patnácti letech se Simpsonovi sejdou se svými konkurenty Griffinovými. Simpsonovi si přitom již několikrát ze svého seriálového konkurenta vystřelili, například v díle Italský Bob, kdy je pod obrázkem Petera Griffina napsáno, že je plagiátor.

Nyní ale tvůrci obou seriálů uznali, že je na čase obě rodinky seznámit a spřátelit. Alespoň v jedné epizodě, ve které se Griffinovi přijedou podívat do Springfieldu, rodného města žlutých Simpsonových.

Jelikož rodina Griffinů ze stejnojmenného seriálu (v originále se jmenuje Family Guy, což znamená něco jako „rodinný typ chlapa“) žlutá není, nemůže v tomto speciálním díle chybět ani narážka na podivný odstín obyvatelů Springfieldu. Peter Griffin totiž své blízké po příjezdu do města varuje, aby tu nepili žádnou vodu. „Všichni tady vypadají, jako kdyby měli žloutenku.“

A jak si bude klan Simpsonových rozumět s vetřelci z jiného seriálu? Věčný rošťák Bart zřejmě najde komplice pro své lumpárny ve Stewiem Griffinovi, což je ďábelsky vychytralé batole. Na trochu jednoduššího Barta je však Stewie možná až moc velký intelektuál.

Zato Homer a Peter si přímo padnou do oka. Oba mají společnou lásku k pivu a koblihám. Jenže pivo je brzy také rozkmotří, protože Homer tvrdí, že Peterova značka piva je pouze kopie Homerova milovaného Duffu. Tlouštíci se dokonce poperou, přičemž ohrozí i jadernou elektrárnu, ve které Homer pracuje.

 Podívejte se na ukázku z epizody, která se bude vysílat v Americe až 28. září:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi