Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Bezdomovec mlátil detektiva před zraky zákazníků: Nikdo nepomohl!

Autor: Jiří Čada - 
11. prosince 2013
19:47

Jeho brutálnímu napadení přihlížely desítky zákazníků, nikdo mu však nepřispěchal na pomoc! S těžkým zraněním hlavy a řadou pohmožděnin skončil v jihlavské nemocnici po nečekaném útoku mladého bezdomovce-kickboxera (19) detektiv ostrahy supermarketu Albert Jiří Štefl (36).

„Do prodejny vstoupil už bez nákupního košíku. V tu chvíli jsem už tušil, že bude problém,“ vzpomínal včera na nemocničním lůžku bezprostředně po operaci přeraženého nosu detektiv.

Za podezřelým mladíkem se okamžitě vypravil mezi regály prodejny. „Zboží si strkal rovnou za bundu. Jednalo se o pět kazet drahého alkoholu, konzervy šunky a další věci,“ vyprávěl Jiří Štefl.

„Když jsem ho oslovil, aby šel se mnou, začal vyhrožovat, že dělal kickbox a že mě zmlátí, jestli ho nepustím. Byla chyba, že jsem se k němu otočil zády,“ popisoval zadržení mladíka zraněný detektiv.

Pak přišla první rána a nespočet kopanců. „ Jedna z prodavaček okamžitě volala o pomoc policii. Ten člověk byl opilý, možná zfetovaný, zdálo se mi, že do mě mlátí nekonečně dlouho. Nikdo mi nepomohl, lidi dělali, že to nevidí!“ líčil útok agresivního zákazníka. Personál prodejny mezitím volal znovu na policii.

„Pachatel byl značně opilý, při dechové zkoušce mu bylo naměřeno přes dvě promile alkoholu. Z místa putoval rovnou na záchytku,“ uvedla mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. Policisté útočníka zatím neobvinili, neboť ten v prodejně svým agresivním chováním způsobil další škody na vystaveném zboží.

venxa ( 12. prosince 2013 15:35 )

Ochranku(security guard)v potravinovem supermarketu muzete videt jenom ve zlodejske Ceske republice. Dobre jste se zlodejnu od komousu naucili!

prycsvladou ( 12. prosince 2013 12:47 )

když můžou krást ty ku-rvy nahoře tak proč by si chudák bezdomovec nemohl dopřát taky pěkné vánoce.dobře mu tak blbovi měl si najít normální práci a nebuzerovat slušné lidi.

prycsvladou ( 12. prosince 2013 12:45 )

přeně tak

jity ( 12. prosince 2013 12:45 )

V Tescu vrazil u pokladny zákazník facku a ochranka nic neviděla, protože zrovna museli jít kouřit. Zákazník si chtěl na němo vybít nějaký mindrák, tak použil drobnou ženu, která se ani nestačila bránit.

prycsvladou ( 12. prosince 2013 12:44 )

Zobrazit celou diskusi