Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Manželce držel u hlavy revolver: Policejní hlídku muž zneškodnil!

Ilustrační foto. Muž zneškodnil přivolanou policejní hlídku, pak se sám přihlásil policii
Ilustrační foto. Muž zneškodnil přivolanou policejní hlídku, pak se sám přihlásil policii  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Jiří Čada - 
12. prosince 2013
19:02

Zraněním dvou policistů skončila na Pelhřimovsku ostrá manželská rozepře. Rozlícený manžel (42) dokonce u hlavy své ženy držel výhrůžně revolver!

Muž nejprve doma svoji manželku napadl fyzicky a pak ji dokonce ohrožoval legálně drženou zbraní. Vyděšené ženě se naštěstí podařilo z rodinného domku uprchnout balkonovými dveřmi. Na pomoc si mobilním telefonem přivolala policejní hlídku.

„Muž mezitím nasedl před domem do auta a z místa chtěl odjet,“ popsala událost mluvčí krajských policistů Monika Pátková. Přivolaní policisté se snažili muže zadržet. „Ten však na ně začal vozidlem najíždět,“ uvedla Pátková.

Policisté nakonec na ujíždějícího násilníka několikrát vystřelili ze služebních zbraní. Hned po té prchajícího muže začali pronásledovat. Ten se však odmítl vzdát a oba muže zákona opakovanými nájezdy vážně zranil. Teprve pak policistům zmizel.

Druhý den se zkrotlý násilník v doprovodu svého advokáta sám přihlásil na policii. „Podali jsme návrh na vzetí pachatele do vazby. Soud nám vyhověl,“ dodala policejní mluvčí s tím, že muži nyní hrozí až dvanáct let vězení.

anka ( 13. prosince 2013 01:46 )

nafetovany nebo napity..jak to poznate....blbec

abvydavatelstvi ( 12. prosince 2013 20:45 )

Určitě byl nafetovany ... jinak by se tak nechoval ...... hodně d.e.b.i.l.u si poslední roky fetem zvysuje sebevědomí... a potom to tak dopadá...... Zatemni se jim mozek a neví co vyvadi....

j_dc_cv ( 12. prosince 2013 19:24 )

 Zavřít až zčerná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání