Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tapíří slečna Zuzanka vyjela za tapířím nápadníkem do Itálie

Autor: Jiří Čada - 
24. listopadu 2013
09:45

Do soukromého zooparku nedaleko italského Milána v sobotu časně ráno odcestovala z Jihlavy tapíří slečna Zuzanka (1).

„Samičku tapíra jihoamerického posíláme do Itálie na základě výměnného programu a na doporučení koordinátora chovu,“ informoval Blesk zoolog jihlavské zoo Jan Vašák. V Itálii by na mladou samičku měl čekat tapíří nápadník.

V Jihlavě zůstala nyní z tapírů pouze Zuzančina máma, babička a jeden tapíří samec.

„Čeká nás cesta dlouhá zhruba tisíc kilometrů. Sto padesát kilogramů vážící Zuzanka nastoupila do přepravní bedny, takřka dobrovolně a tak se domnívám, že i cesta proběhne hladce a večer budeme v Itálii,“ odvážil se tvrdit těsně před odjezdem Vašák.

naidka ( 24. listopadu 2013 15:46 )

TY žádné miniškrtiče nepotřebuješ, tobě k uspokojení postačí napsání tohoto příspěvku.

lysohlavek02 ( 24. listopadu 2013 14:43 )

..chovám doma liliputi hroznyše... jsou o něco vetší než slepejši, ale jsou to škrtiči zrovna tak jako ty velký... vždycky, když mám chut, tak si jednoho položim přes ztopořeny péro a začnu s nim pulsovat... to v hadovi vyvolá loveckej instinkt, otočí se kolem něj a stáhne ho tak pevně, že z toho zachvilku začnu střikat... jak mi potom ochabuje, hroznyš myslí, že oběť je mrtvá a povolí... sleze z něj, roztáhne tlamu a začne ho do sebe soukat.To je tak příjemný, že se mi z toho znova postaví a když zviře hlavou dorazí až na konec, už dál nemuže a snaží se pořád... při tom se mi o něj jeho útroby třou takovým způsobem, že se za určitou dobu nádherně udělam znova...když mi pak ochabne, není problém ho z něj stáhnout, navíc povolí i jeho usilí tím, že má pocit nasycení mým semenem.

naidka ( 24. listopadu 2013 14:38 )

nápodobně vašíku

vasek711 ( 24. listopadu 2013 13:36 )

aby ne! A ty neuveritelne krasne slechy me fascinujou....naidko,zdravim a mej se

naidka ( 24. listopadu 2013 11:19 )

Je to fešanda !

Zobrazit celou diskusi