Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kancléřův rychlorozvod kvůli sexy Alex: Manželce nedá ani kačku!

Autor: sč - 
8. prosince 2013
06:29

Hověl si na dubajském sluníčku s krásnou Alexandrou Noskovou (30) a teď se hrne k rozvodovým papírům. Důvod? Amorův šíp Zemanovu kancléři Vratislavu Mynáři (46) zajel do srdíčka pěkně hluboko!

S manželkou Kamilou (43) by měl mít vše vyřešené velmi brzy. Sejdou se nad posledními papíry a není ale vlastně co řešit: z manželova majetku, který má včetně skiareálu v Osvětimanech hodnotu desítek milionů, si prý Kamila kvůli manželské smlouvě z roku 2003 neodnese ani korunu!

„Vše je na jeho firmy. Jí nedá vůbec nic. Přitom mu tu Kamila celé ty roky opravdu dřela. Makala od rána do večera a byla u toho, když se vše budovalo od píky,“ řekl Blesku místní zdroj, který si nepřál být jmenován.

I tak si zřejmě manželé nemají co vyčítat. Mynářová, která spravovala celý skiareál, si v jeho restauraci ještě jako vdaná »nabrnkla« kuchaře – prý proto, že manžel příliš pracoval a nevěnoval se jí. No a Mynář skutečně pracoval … na tom, aby s ním moderátorka z České televizi Alex šla na rande. „Začal jsem ji uhánět esemeskami,“ přiznal Blesku.

Už ani rozhlas!

V České televizi přitom Mynářovu milenku Noskovou odklidili kvůli románku ze zpráv a opět uvádí ranní dopravní info. Teď navíc končí i s moderováním zpráv v Českém rozhlase – místo toho by mohla dostat vlastní jinak zaměřený pořad. Média totiž nechtějí riskovat podezření ze střetu zájmů kvůli jejímu vztahu s vrcholným státním úředníkem. Informoval o tom server tyden.cz.

strnad86 ( 9. prosince 2013 11:37 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

itartas ( 8. prosince 2013 19:47 )

itartas ( 8. prosince 2013 19:46 )

Slušný muž když opouští svoji partnerku pro jinou, tak ji nepomlouvá a hlavně se s ní normálně vypořádá. Pokud je to opačně vždycky u mně takový chlap prohrává na celé čáře i kdyby byl pan dvojctihodný a to pan Mynář jistě není.

vary ( 8. prosince 2013 19:23 )

Naprostý souhlas.

vary ( 8. prosince 2013 19:23 )

Ale copak? Kdyby to bylo opačně, tak mu tady budete nadávat do kurevníků. Kdyby byl s ní, tak nepřinese tolik peněz a myslím si, že by pro ní nebyl tak zajímavej.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa